Juridische en nalevingsvereisten voor Google Workspace

Bronnen en tools voor Google Workspace-klanten
Voor alle producten: Compliance Resource Center (Centrum met bronnen over naleving)

HIPAA-naleving

Meer informatie bekijken over HIPAA-ondersteuning in Google Workspace en akkoord gaan met de Google-overeenkomst voor zakelijke partners (Business Associate Agreement, BAA):

Actie ondernemen

Privacy- en gegevensbescherming

Meer informatie bekijken over hoe Google Workspace de gegevens van uw organisatie beschermt. U kunt ook zichtbaarheid krijgen in wanneer en hoe uw gegevens worden gebruikt en bepalen hoe uw gegevens worden verwerkt.

Actie ondernemen

Gegevenslocatie en -overdracht

Meer informatie bekijken over de datacenters van Google en opties bekijken voor waar uw gegevens worden opgeslagen:

Actie ondernemen

Nalevingsrapporten en certificaten

Meer informatie bekijken over hoe Google Workspace voldoet aan certificerings- en nalevingsvereisten. Rapporten downloaden, zoals SOC 1 en 2, ISO en nog veel meer.

Actie ondernemen