Tila-audion käyttö Pixel-laitteella

Kun katsot tila-audiota tukevia elokuvia tai TV-ohjelmia Pixel-laitteella, voit käyttää langattomia tai langallisia kuulokkeita, nappikuulokkeita tai muita lisävarusteita. Näin audio kuulostaa immersiivisemmältä ja muistuttaa surround-ääntä. Jos sinulla on Pixel Fold tai Pixel Tablet, voit käyttää tila-audiota myös laitteen kaiuttimilla.

Tila-audion käyttö Pixel-laitteilla

Tila-audio on saatavilla näillä laitteilla: Pixel 6, Pixel 6 Pro, Pixel 7, Pixel 7 Pro, Pixel 8, Pixel 8 Pro, Pixel Fold ja Pixel Tablet.

Tila-audiota voi käyttää Pixel-laitteella tuettujen striimausalustojen (esim. YouTube, Netflix, Max ja Disney Plus) elokuvissa ja TV-ohjelmissa, kun ääniraita on vähintään 5.1. Netflix sallii tila-audion laitteella vain, kun se on yhdistetty Pixel Buds Prohon ja pään liikkeiden seuranta on päällä.

Vinkki: Tila-audion käyttö edellyttää, että käytössäsi on uusin Android-ohjelmisto. Katso, kuinka voit tarkistaa laitteesi Android-version.

Tila-audion laittaminen päälle kuulokkeissa

Pixel 6, Pixel 6 Pro, Pixel 7, Pixel 7 Pro, Pixel 8, Pixel 8 Pro, Pixel Fold

1. Avaa laitteen Asetukset-sovellus.
  2. Valitse Ääni ja värinä ja sitten Tila-audio.
  3. Valitse, minkälaisia kuulokkeita haluat käyttää tila-audion kanssa:
    • Jos haluat käyttää langallisia kuulokkeita, laita Langalliset kuulokkeet päälle.
    • Jos haluat käyttää langattomia kuulokkeita, valitse Yhdistetyn laitteen asetukset ja sitten napauta lisävarustetta ja sitten laita Tila-audio päälle.

Lue lisää laiteparin muodostamisesta ja yhteyden muodostamisesta langattomiin kuulokkeisiin tai nappikuulokkeisiin.

Pixel Tablet

1. Avaa laitteen Asetukset-sovellus.
  2. Valitse Ääni ja sitten Tila-audio.
  3. Valitse, minkälaisia kuulokkeita haluat käyttää tila-audion kanssa:
    • Jos haluat käyttää langallisia kuulokkeita, laita Langalliset kuulokkeet päälle.
    • Jos haluat käyttää langattomia kuulokkeita, valitse Yhdistetyn laitteen asetukset ja sitten napauta lisävarustetta ja sitten laita Tila-audio päälle.

Lue lisää laiteparin muodostamisesta ja yhteyden muodostamisesta langattomiin kuulokkeisiin tai nappikuulokkeisiin.

Pään liikkeitä seuraavan tila-audion laittaminen päälle (Pixel Buds Pro ‐nappikuulokkeet)

Tärkeää: Pixel Buds Prossa on oltava uusin laiteohjelmisto, jotta voit käyttää tila-audiota näiden laitteiden kanssa: Pixel 6, Pixel 6 Pro, Pixel 7, Pixel 7 Pro, Pixel 8, Pixel 8 Pro, Pixel Fold tai Pixel Tablet. Katso, miten voit tarkistaa Pixel Buds Pro ‐laiteohjelmistoversion.

1. Avaa laitteen Asetukset-sovellus.
  2. Valitse Yhdistetyt laitteet ja sitten Pixel Buds Pro ja sitten Asetukset Asetukset ja sitten Pään liikkeiden seuranta.
  3. Laita Pään liikkeiden seuranta päälle.

Vinkkejä:

• Käytä sisältöä, jossa on merkintä Dolby audio tai 5.1.
  • Pidä laite vakaana tai aseta se tasaiselle alustalle tai jalustalle.

Tila-audion laittaminen päälle laitteen sisäänrakennetuissa kaiuttimissa (vain Pixel Fold ja Pixel Tablet)

Pixel Foldissa tai Pixel Tabletissa tila-audio voi olla käytössä laitteen sisäänrakennetuissa kaiuttimissa. Tämä ominaisuus tekee kuuntelukokemuksestasi immersiivisemmän, kuin kuulokkeilla tai nappikuulokkeilla saamaasi kokemuksen.

Pixel Fold

1. Avaa laitteen Asetukset-sovellus.
  2. Valitse Äänivärinä ja sitten Tila-audio.
  3. Laita Puhelimen kaiuttimet päälle.

Pixel Tablet

1. Avaa laitteen Asetukset-sovellus.
  2. Valitse Ääni ja sitten Tila-audio.
  3. Laita Tabletin kaiuttimet päälle.

Ääniongelmien ratkaiseminen

Jos tarvitset lisää ongelmanratkaisuohjeita, lue lisää ääniongelmien korjaamisesta tai liity keskusteluun Google Pixelin ohjeyhteisössä tai Pixel Tabletin ohjeyhteisössä.

Suositeltujen lisävarusteiden käyttö

Jos kuulokkeissa lukee "Made by Google" tai "Made for Google", ne ovat yhteensopivia Pixel-laitteiden kanssa. Myös muut digitaaliset audiolisävarusteet voivat toimia Pixel-laitteiden kanssa. Tutustu lisävarusteisiin Google Storessa.

Vinkki: Jos sinulla on Pixel 3 tai Pixel 2, puhelimen mukana tullut kuulokesovitin toimii 3,5 mm:n lisälaitteella, joka täyttää Android-kuulokkeiden vaatimukset. Jos kuulokkeet eivät toimi sovittimen kanssa, ota yhteyttä valmistajaan ja selvitä, ovatko kuulokkeet vaatimusten mukaiset.

Lisätietoa

Netflix on Netflix, Inc:n rekisteröity tavaramerkki.
Disney Plus ja Disney+ ovat Disney Enterprises, Inc:n rekisteröityjä tavaramerkkejä.