Ofte stillede spørgsmål om Google Pixel Tablet

Få svar på ofte stillede spørgsmål om Pixel Tablet, højttalerdock, Hub-tilstand og tilgængeligt tilbehør.

Oplysninger om køb og garanti

Hvor kan jeg købe Pixel Tablet?

Pixel Tablet og højttalerdock kan begge købes i følgende lande:

• USA (US)
  • Storbritannien (UK)
  • Australien (AU)
  • Canada (CA)
  • Danmark (DK)
  • Frankrig (FR)
  • Tyskland (DE)
  • Italien (IT)
  • Japan (JP)
  • Nederlandene (NL)
  • Norge (NO)
  • Spanien (ES)
  • Sverige (SE)

Køb nu

Kan man få yderligere tilbehør til Pixel Tablet?

Ja, du kan finde alt tilbehør til Pixel Tablet i Google Store, bl.a.:

• Højttalerdock: Du kan købe en Pixel Tablet, der leveres med en højttalerdock. Dockingstationer kan også købes separat, hvis du har købt en Pixel Tablet uden en dockingstation eller vil have mere end én dockingstation i dit hjem.
  • Cover til Pixel Tablet: Coveret til Pixel Tablet sælges separat. Den er designet til at beskytte din tablet og har en fastgjort ringholder, så du kan understøtte din tablet, når den ikke er fastgjort til en dockingstation. Du kan også sætte din Pixel Tablet i en dockingstation uden at fjerne coveret.

Vi tilbyder også tilbehør fra vores Made For Google-partnere, bl.a. et kompatibelt cover til dockingstationen, et flipetui og en skærmbeskytter.

Hvorfor er Pixel Tablet eller tilbehøret ikke tilgængeligt i mit land?
Vi arbejder løbende på at forbedre os og modtager gerne feedback om landetilgængelighed. Se, hvordan du giver feedback om Pixel Tablet.
Hvilke farver fås Pixel Tablet og tilbehøret i?

Pixel Tablet og tilbehøret fås i følgende farver:

Enhed eller tilbehør

Farver

Pixel Tablet og højttalerdock

• Porcelain
  • Haze
  • Rose (kun i USA)
Pixel Tablet
  • Porcelain
  • Haze
Højttalerdock
  • Porcelain
  • Haze
Cover til Pixel Tablet
  • Porcelain
  • Haze
  • Rose (kun i USA)
Kan Pixel Tablet og tilbehøret købes i fysiske Google-butikker?
Ja, Pixel Tablet og tilbehøret kan købes i alle fysiske Google-butikker. Besøg den fysiske Google-butik.
Er Pixel Tablet tilgængelig hos andre forhandlere?
Ja, Pixel Tablet er tilgængelig hos andre forhandlere. Tjek dine lokale butikker for at se, hvor du kan købe Pixel Tablet.
Hvad er garantiperioden for Pixel Tablet og højttalerdock?
  • 1 år: USA, Canada, Japan
  • 2 år: Storbritannien, EU, Australien
Kan jeg købe enhedsbeskyttelse til Pixel Tablet ud over garantien?
Ja. Du kan købe Preferred Care til Pixel Tablet samt Pixel Tablet og højttalerdock.

Funktioner

Hvad er Pixel Tablets operativsystem?
Pixel Tablet kører Android OS.
Hvad er OS-opdateringspolitikken for Pixel Tablet?

OS-opdateringspolitikken for Pixel Tablet omfatter:

• Softwareopdateringer i mindst 3 år.
  • Pixel-sikkerhedsopdateringer i mindst 5 år fra det tidspunkt, hvor enheden første gang blev tilgængelig i den amerikanske udgave af Google Store. Opdateringer kan også omfatte udgivelser af funktioner og andre softwareopdateringer.
Hvad er Hub-tilstand?

Din Pixel Tablet går automatisk i Hub-tilstand, når den er fastgjort til en højttalerdock og er låst. Når du aktiverer Assistent-funktioner i Hub-tilstand, kan du caste videoer eller musik med indbygget Chromecast. Du kan også styre smartenheder, få glæde af en digital billedramme eller pauseskærm, få stemmestyret hjælp med Google Assistent og meget mere.

Få flere oplysninger om Hub-tilstand, og hvordan den fungerer.
Kan jeg streame videoer på Pixel Tablet?
Ja. Du kan streame videoer fra dine foretrukne apps, bl.a. YouTube, Disney+, Max, Hulu m.m. Pixel Tablet har også Google TV.
Kan jeg caste musik og videoer fra min telefon til Pixel Tablet?
Ja. Pixel Tablet er den første tablet med indbygget Chromecast. Hvis din Pixel Tablet er fastgjort til en højttalerdock, kan du caste musik og videoer til den fra en anden enhed, f.eks. en telefon. Se, hvordan du caster medier til eller fra din Pixel Tablet.
Har Pixel Tablet Google Assistent?
Ja. Pixel Tablet har indbygget Google Assistent.
Hvordan kan jeg se, at min Pixel Tablet er i Hub-tilstand?
Hvis du vil sætte din Pixel Tablet i Hub-tilstand, skal du fastgøre den til en højttalerdock og låse tabletten. En animation med en lydeffekt afspilles, når tabletten er docket.
Du kan også tjekke, om din tablet er docket, ved at åbne appen Indstillinger Appen Indstillinger og derefter Tryk på Hub-tilstand og derefter Indstillinger for dockingstation og derefter Tjek, om ordet "Docket" er angivet under "Tilslutningsstatus for dockingstation".
Er der nogle eksempler på funktionerne i Hub-tilstand på Pixel Tablet?
Funktioner i Hub-tilstand omfatter mediedeling, Overblik-notifikationer for trafik, vejr og kommende begivenheder, tilpasning af pauseskærm, stemmestyret hjælp og mediestreaming, når du aktiverer Google Assistent, og meget mere. Tjek og administrer indstillinger for Hub-tilstand i appen Indstillinger Appen Indstillinger.
Har Pixel Tablet et Nest Cam?
Nej. Pixel Tablets for- og bagsidekameraer har ikke funktioner til overvågning i hjemmet på Nest Hub eller Google Nest-kameraer. Få flere oplysninger om forskellene på Pixel Tablet og Nest Hub Max.

Kompatibilitet

Har Pixel Tablet yderligere dockingmuligheder eller vægbeslag?
Nej. Det er kun højttalerdock, der kan bruges til at docke din Pixel Tablet. Du kan oplade din Pixel Tablet, når den ikke er i docket, ved at bruge et USB-C-kabel og en strømadapter til at slutte din tablet til en stikkontakt. Få flere oplysninger om opladningstilbehør.
Hvordan føjer jeg kompatible smartenheder til hjemmet til min Pixel Tablet?
Når din tablet er låst, kan du bruge panelet Hjem på Pixel Tablet til at styre og administrere kompatible smartenheder. Når du har konfigureret smartenheder i Google Home-appen, vises de automatisk i panelet Hjem.
Når din Pixel Tablet er låst op, skal du åbne Google Home-appen Google Home-appen på din tablet for at se og styre smartenhederne i dit hjem.
Understøtter Pixel Tablet flere Voice Match-profiler?
Voice Match-profiler til flere brugere understøttes ikke på Pixel Tablet på nuværende tidspunkt. Du kan dog give gæster mulighed for at tale med Google Assistent og streame medier med stemmen.
Kan jeg foretage telefonopkald på Pixel Tablet med et abonnement med mobildata?
Pixel Tablet understøtter ikke abonnementer med mobildata og har ikke en indbygget opkaldsapp. Du kan bruge Google Meet-appen Meet-appen til at foretage opkald på din tablet.
Kan flere personer foretage Google Meet-opkald på Pixel Tablet, f.eks. på en Nest-skærm?

Ja. Du kan foretage video- og taleopkald på Pixel Tablet med Google Meet-appen Meet-appen. Du kan også foretage Google Meet-opkald med Google Assistent.

Bemærk! Yderligere brugere skal logge ind med deres egen profil for at foretage opkald.

Er Pixel Tablet en ny version af Pixel Slate?

Nej. Pixel Tablet er et selvstændigt produkt med et andet OS og andre funktioner. Pixel Slate kan ikke længere købes i Google Store.

Spørgsmål om hardware og specifikationer

Kan jeg bruge højttalerdock som en selvstændig smarthøjttaler?
Nej. Højttalerdock kan ikke bruges som en selvstændig smarthøjttaler.
Hvorfor har min højttalerdock ikke et USB-C®-stik?
Højttalerdock kræver et minimalt strømniveau for at give brugerne en god lydoplevelse. Hvis du køber en Pixel Tablet, der leveres med en dockingstation, medfølger der en strømforsyning for at sikre dette.
Hvor lang tid holder Pixel Tablet-batteriet?

Din Pixel Tablets batteritid afhænger af en række forhold, bl.a. skærmens lysstyrke og de apps, du bruger. Når din tablet ikke oplades, kan dens batteri holde op til 12 timer, når du streamer medier eller ser video (eller længere tid, hvis du foretager mindre intensive aktiviteter). Hvis du fastgør din Pixel Tablet til en højttalerdock, når den ikke er i brug, vil du sjældent opleve problemer med batteriets levetid.

Få flere oplysninger om Pixel Tablets batteri og andre tekniske specifikationer.

Kan jeg bruge et Bluetooth-tastatur eller en Bluetooth-styluspen til Pixel Tablet?
Ja. Du kan bruge et Bluetooth-tastatur fra en tredjepart som alternativ til skærmtastaturet. Pixel Tablet kan også bruges sammen med USI 2.0-kompatible styluspenne fra tredjeparter.
Er Pixel Tablet, højttalerdock og coveret til Pixel Tablet vandtæt eller vandafvisende?
Nej. Pixel Tablet, højttalerdock og coveret til Pixel Tablet er ikke vandafvisende eller vandtæt. Den begrænsede garanti dækker ikke i tilfælde af skader som følge af væske. Se, hvordan du rengør din Pixel Tablet, højttalerdock og dit tilbehør.
Er Pixel Tablet, højttalerdock og coveret til Pixel Tablet støvtæt?
Nej. Pixel Tablet, højttalerdock og coveret til Pixel Tablet er ikke støvtæt.
Har Pixel Tablet haptisk feedback?
Nej. Pixel Tablet understøtter ikke haptisk feedback.
Understøttes ansigtsgodkendelse på Pixel Tablet?
Ansigtsgodkendelse understøttes ikke på Pixel Tablet. Hvis du vil sikre adgangen til din tablet, kan du konfigurere fingeroplåsning.
Understøtter Pixel Tablet SIM-kort til mobildata?
Nej. Pixel Tablet understøtter ikke mobildata eller SIM-kort.
Understøtter Pixel Tablet SD-kort? Kan jeg udvide lagerpladsen?
Pixel Tablet har ikke en SD-kortrille, men hvis du løber tør for intern lagerplads og lagerplads i skyen, er der mulighed for at få ekstra lagerplads i skyen.