Google Ads Editorin versio 1.4

Lue lisää Google Ads Editorin version 1.4 uusista ominaisuuksista ja päivityksistä heinäkuun 2020 julkaisutiedoista. Lataa Google Ads Editorin uusin versio.

Uudet ominaisuudet

Yhdistetyt yleisöt

Voit nyt muokata yhdistettyjä yleisöjä, jotka ovat yksi yleisöön kohdistamisen muodoista. Et voi luoda uusia yhdistettyjä yleisöjä Editorista, mutta voit käyttäjäluetteloiden ja omien yleisöjen tapaan ottaa niitä käyttöön tai poistaa niitä kampanjoista ja mainosryhmistä.

Sijaintiryhmät

Voit nyt ottaa Editorista käyttöön sijaintiryhmiä kampanjoissa.

Videosarjakampanjat

Voit nyt muokata Videomainosten sarjakampanjoita. Voit muokata kampanja-asetuksia, mainosryhmiä ja mainoksia. Et voi luoda uusia mainosryhmiä ja mainoksia Videomainosten sarjakampanjoille.

Suositukset

Voit nyt ottaa tilin suositukset käyttöön kerralla Editorin avulla.

Paikalliset kampanjat

Paikalliset kampanjat ovat nyt käytettävissä Editorissa.

Paremmat virheilmoitukset

Editor näyttää postaushetkellä parempia ilmoituksia ja linkin hyödylliseen artikkeliin joidenkin yleisimpien virheiden yhteydessä.

Poistettu käytöstä

Nopeutettu näyttö

Nopeutettu mainosten näyttö ei ole enää käytettävissä Google Adsissa, ja kaikissa budjeteissa käytetään nyt normaalia näyttöä. Nopeutettu mainosten näyttö ‑kenttä on poistettu Editorista.