Avainsanojen muokkaaminen

Google Ads Editorilla voit muokata avainsanoja usealla eri tavalla. Päivitä avainsanasi ja niiden korkeimmat klikkauskohtaiset hintatarjoukset, URL-osoitteet, vastaavuusvaihtoehdot ja tilat jollakin alla olevista tavoista.

Huom. Avainsanojen muokkaukset vaikuttavat avainsanojen tunnuksiin. Jos esimerkiksi muokkaat avainsanaa (esim. lisäät tai poistat lopullisen URL-osoitteen) tai poistat avainsanan ja lataat sen sitten uudelleen, avainsanan tunnus pysyy ennallaan, kunhan sen vastaavuustyyppi ja teksti tai merkkijono eivät muutu. Avainsanasi lähetetään kuitenkin kummassakin edellä olevassa tapauksessa uudelleen tarkastettaviksi.

Tiettyjen avainsanojen valitseminen ja muokkaaminen

1. Valitse Avainsanat.
  2. Valitse yksi tai useampi avainsana.
  3. Siirry muokkauspaneeliin ja muokkaa valittua avainsanaa, vastaavuustyyppiä, korkeinta klikkauskohtaista hintatarjousta, lopullista URL-osoitetta tai tilaa. Kun valittuna on useita avainsanoja, kaikki tietyn kentän muutokset tehdään kaikkiin valittuihin avainsanoihin.

Useiden avainsanojen muokkaaminen

Voit päivittää useita avainsanoja kerralla valitsemalla jonkin alla olevista vaihtoehdoista.

• Käytä "Tee useita muutoksia kerralla" ‑työkalua, jos haluat lisätä, muokata tai poistaa avainsanoja tai korvata aiemmin lisäämiäsi avainsanoja.
  • Käytä tarkennettua hakua, jos haluat etsiä ja muokata tai poistaa avainsanoja, joilla on tiettyjä ominaisuuksia.
  • Käytä Liitä teksti ‑työkalua, jos haluat lisätä tekstiä kaikkien valittujen rivien tiettyyn sarakkeeseen.
  • Käytä Korvaa teksti ‑työkalua, jos haluat etsiä ja korvata avainsanojen tekstiä.

Avainsanojen URL-osoitteiden ja klikkauskohtaisten hintatarjousten muokkaaminen

Voit muokata useiden avainsanojen URL-osoitteita tai korkeimpia klikkauskohtaisia hintatarjouksia käyttämällä Lisämuutokset URL-osoitteeseen- tai Tarkennetut hintatarjousmuutokset ‑työkalua.

Katso, miten voit muokata useiden avainsanojen korkeimpia klikkauskohtaisia hintatarjouksia ja URL-osoitteita.