Managerkontoer (MCC): om etiketter i managerkontoer

Det finnes to typer etiketter i managerkontoer:

1. Etiketter: opprettet og tilordnet kampanjer på nivå for hver enkelt Google Ads-konto
  2. «Kontoetiketter»: opprettet og tilordnet kontoer på managerkontonivå

I denne artikkelen forklarer vi forskjellen mellom etiketter og kontoetiketter, og vi viser deg hvordan du ser etikettene i managerkontoen din.

Etiketter

I managerkontoen din kan du se etiketter som er opprettet og tilordnet til kampanjer i enkeltstående Google Ads-kontoer. Du finner disse etikettene i Etiketter-kolonnen på Kampanjer-siden i kontoen din. Du kan også filtrere visningen på Kampanjer-siden slik at du bare ser kampanjer med bestemte etiketter.

Merk: Som bruker av managerkontoen (MCC) kan du administrere kampanjer mer effektivt ved å lage, redigere og bruke etiketter i bestemte underordnede kontoer eller i alle kampanjer. Du kan også lage og administrere etiketter på ethvert punkt mellom en managerkonto og nivået for underordnede kontoer.

Kontoetiketter

Kontoetiketter opprettes via en managerkonto og tilordnes til underkontaktkontoer eller Google Ads-enkeltkontoer. Du kan bruke disse etikettene for å gruppere kundekontoer på en hensiktsmessig måte. Merk at kontoetikettene bare vises i managerkontoer. De kan ikke lages eller ses i enkeltstående Google Ads-kontoer.

I denne artikkelen viser vi deg hvordan du kan se og filtrere elementer basert på kontoetiketter i managerkontoen din. Hvis du vil lære hvordan du oppretter, fjerner og endrer kontoetiketter, kan du lese Opprett og endre kontoetiketter i managerkontoer.

Se eller filtrer etter kampanje- og kontoetiketter

Kampanjeetiketter

Du kan holde rede på kampanjer i ulike kontoer ved å se på etikettene kampanjene er merket med, i Etiketter-kolonnen på Kampanjer-siden i managerkontoen din. Du kan også opprette filtre om du bare vil se kampanjer med bestemte etiketter.

Sånn kan du filtrere kampanjene du ser, etter kampanjeetikett:

1. Logg på Google Ads-managerkontoen din.
  2. Klikk på Kampanjer i sidemenyen til venstre.
  3. Klikk på filterikonet Filter og så på Etikett i menyen.
  4. Merk av i avmerkingsboksen ved siden av etikettene du vil filtrere etter. Du kan også søke etter etiketter øverst på siden.
  5. Klikk på Bruk.

Kontoetiketter

For å se kontoetiketter, klikk på «Kontoer» i sidemenyen til venstre. Du kan se «Kontoetiketter»-kolonnen på «Resultater»-, «Budsjetter»- og «Innstillinger i underkontoen»-siden i managerkontoen din eller en hvilken som helst tilknyttet managerkonto.

Sånn kan du filtrere kontoene du ser, etter kampanjeetiketter:

1. Logg på Google Ads-managerkontoen din.
  2. Klikk på Kontoer i sidemenyen til venstre.
  3. Klikk på filterikonet Filter og så på Kontoetiketter i menyen.
  4. Merk av i avmerkingsboksen ved siden av kontoetiketten du vil filtrere etter. Du kan også søke etter kontoetiketter øverst på siden.

Linker til relatert innhold

Emneside for managerkontoer (MCC)

Kontoadministrasjon