Förvaltarkonton (MCC): Ändra kontonamn i ditt förvaltarkonto

Du kan ändra namnet på ditt förvaltarkonto och dina kundkonton. Tänk på att användare med åtkomst till kundkonton också kan ändra namnen på kundkontona.

I den här artikeln beskriver vi hur du byter kontonamn på ditt förvaltarkonto.

Anvisningar

Så här ändrar du namnet på ditt förvaltarkonto:

1. Logga in på ditt Google Ads-förvaltarkonto.
  2. Klicka på verktygsikonen Google Ads | verktyg [ikon] högst upp till höger i kontot.
  3. Klicka på Inställningar under Konfiguration.
  4. Leta efter Kontonamn på sidan. Klicka på pilen vid Kontonamn och skriv det nya namnet på kontot.
  5. Klicka på Spara.

Så här ändrar du namnet på dina kundkonton:

1. Logga in på ditt Google Ads-förvaltarkonto.
  2. Klicka på Konton i sidmenyn till vänster.
  3. Håll muspekaren över kontonamnet du vill ändra och klicka på pennikonen Redigera.
  4. Skriv det nya namnet och klicka på Spara.
Obs! Nya konton som skapas får inte längre innehålla webbadresser i kontonamnet.

Relaterade länkar

Ämnessida om förvaltarkonton (MCC)

Kontohantering