Managerkontoer (MCC): Endre kontonavn i managerkontoen

Du kan endre navn på managerkontoer og kundekontoer. Husk at brukere som har tilgang til kundekontoer, også kan endre navn på disse kontoene.

I denne artikkelen forklarer vi hvordan du endrer kontonavn i managerkontoen din.

Veiledning

Endre navn på managerkontoer:

1. Logg på Google Ads-managerkontoen din.
  2. Klikk på verktøyikonet Google Ads | verktøy [ikon] («Verktøy og innstillinger») øverst til høyre i kontoen.
  3. Klikk på Innstillinger under «Konfigurasjon».
  4. Se etter Kontonavn på siden, klikk på pilen ved siden av «Kontonavn», og skriv deretter inn det nye navnet på kontoen.
  5. Klikk på Lagre.

Endre navn på kundekontoer:

1. Logg på Google Ads-managerkontoen din.
  2. Klikk på Kontoer på sidemenyen til venstre.
  3. Hold markøren over kontonavnet du vil endre, og klikk deretter på blyantikonet Endre.
  4. Skriv inn det nye navnet, og klikk på Lagre.
Merk: Det er ikke lenger tillatt å bruke nettadresser i kontonavnet i nyopprettede kontoer.

Linker til relatert innhold

Emneside for managerkontoer (MCC)

Kontoadministrasjon