Förvaltarkonton (MCC): Ta bort länkar till konton från ditt förvaltarkonto

Om du vill sluta hantera ett visst konto kan en användare med administratörsåtkomst till förvaltar- eller kundkontot ta bort länken mellan kontona.

I den här artikeln beskriver vi hur du tar bort länken från ett förvaltarkonto eller kundkonto. Om du vill ha mer bakgrundsinformation om vad som händer när du tar bort en länk kan du läsa Om att ta bort länkar till konton från ditt förvaltarkonto.

Anvisningar

Så här tar du bort länken till ett konto från ditt förvaltarkonto:

1. Logga in på ditt Google Ads-förvaltarkonto.
  2. Klicka på Inställningar i sidmenyn till vänster.
  3. Klicka på Kontoinställningar i den utökade menyn.
  4. Välj kontona som du vill ta bort länken till.
  5. På nästa sida ser du hur dina underkonton påverkas av att du tar bort länken. Klicka på Ta bort länk när du har granskat ändringarna.

Ta bort länken till ett konto från det enskilda Google Ads-kontot

1. Logga in på det hanterade Google Ads-kontot.
  2. Klicka på verktygsikonen Google Ads | verktyg [ikon] högst upp till höger i kontot.
  3. Klicka på Åtkomst och säkerhet under Konfiguration.
  4. Klicka på den underordnade sidan Ansvariga.
  5. Leta reda på förvaltarkontot som du vill ta bort länken från. Det visas en dialogruta med en förhandsgranskning av hur dina underkonton påverkas av att du tar bort länken. Klicka på Ta bort länk när du har granskat ändringarna.

Relaterade länkar

Ämnessida om förvaltarkonton (MCC)

Hierarkihantering

Länka konton