Slik løser du dette: Promoteringsoverlegg på kjøretøy: bildelink [image_link]

Et egendefinert ikon for artikkeloverskrifter i den eldre versjonen av Merchant Center.

Last opp et nytt bilde

Noen av bildene av kjøretøyene dine som er oppført for salg på Google, inneholder markedsføringstekst eller forstyrrende elementer, for eksempel forhandlerlogoer, handlingsfremmende oppfordringer eller vannmerker. Fordi tydelige bilder av et kjøretøy er til hjelp for kjøpere på nettet, må alle kjøretøyannonser ha et bilde som viser kjøretøyet uten ekstra reklameelementer. Hvis du har kjøretøyannonser som ikke oppfyller dette kravet, kommer du til å motta advarsler inntil du har oppdatert bildene. Slå på funksjonen for bildeforbedringer for å korrigere bildene automatisk. Finn ut mer om krav og retningslinjer for bilder i kjøretøyannonser

Veiledning

Trinn 1: Se de berørte produktene

1. Logg på Merchant Center-kontoen din.
  2. Velg Produkter på navigasjonsmenyen, og klikk på Diagnostikk.
  3. Klikk på Vareproblemer-fanen for å se problemene som berører produktene dine for øyeblikket.

Slik laster du ned en liste (i CSV-format) over alle berørte produkter for alle problemer:

• Klikk på nedlastingsknappen Download ved siden av filterknappen Download (under diagrammet, over listen med problemer).

Slik laster du ned en liste (i CSV-format) over alle berørte produkter for et bestemt problem:

• Finn problemet i «Problem»-kolonnen, og klikk på nedlastingsknappen Download ytterst på raden.

Slik ser du en liste over opptil 50 produkter med et bestemt problem:

• Finn problemet i «Problem»-kolonnen, og klikk på Se eksempler i «Berørte varer»-kolonnen.

Trinn 2: Gå gjennom og oppdater bildelinkene

1. Filtrer den nedlastede rapporten slik at du bare ser produkter med følgende:
    «Problemtittel» = Promoteringsoverlegg i bilde: bildelink [image_link]
  2. Søk etter disse produktene (per vare-ID-en) i produktinformasjonen din, og sørg for at alle kjøretøybilder er av høy kvalitet og uten overlegg.
  3. Endre nettadressen du har sendt inn for attributtet for bildelink [image_link], slik at nettadressen peker til kjøretøybildet uten overlegg. Send inn en ny nettadresse i stedet for å oppdatere den eksisterende med nytt innhold. Dette gjør at det nye bildet hentes raskere.

Trinn 3: Send inn produktinformasjonen på nytt

1. Når du har oppdatert produktinformasjonen, sender du den inn på nytt på en av følgende måter:
  2. Kontrollér deretter at du har løst problemet, ved å sjekke at det ikke lenger står oppført på Diagnostikk-siden.

Merk at det kan ta litt tid før endringen vises på Diagnostikk-siden.

Linker til relatert innhold