Over Richtlijnen voor advertentiemateriaal in Google Ads

We hebben richtlijnen voor advertentiemateriaal gelanceerd voor zowel Aanbevelingen als een nieuwe functie in Video Analytics in Google Ads, zodat klanten hun advertenties beter kunnen optimaliseren. AI van Google biedt nu automatisch dynamische beoordelingen op basis van best practices van al uw video's en stuurt u een melding als een belangrijke, op gegevens gebaseerde best practice voor advertentiemateriaal ontbreekt. Als u geen best practices voor advertentiemateriaal heeft, bieden de richtlijnen voor advertentiemateriaal in Google Ads specifieke aanbevelingen om de effectiviteit en prestaties van uw videoadvertentie te verbeteren.

In dit artikel wordt uitgelegd wat de richtlijnen voor advertentiemateriaal in Google Ads zijn, wat de voordelen zijn van het gebruik ervan en hoe het werkt.

Voordelen

• Bruikbare inzichten: Ontdek snel of uw videoadvertentie een of meer van onze best practices voor advertentiemateriaal mist en, zo ja, welke acties u moet uitvoeren om de prestaties van uw videoadvertentie te verbeteren.
  • Ideale instelling: Heeft u andere suggesties dan onze volledige ABCD-handleiding met praktische tips? U kunt erop vertrouwen dat uw videoadvertentie de best practices voor advertentiemateriaal volgt en is ingesteld voor succes.
  • Snelle optimalisatie: Krijg specifieke aanbevelingen voor de optimalisatie van videoadvertenties die u snel kunt toepassen om de prestaties van uw videoadvertentie te verbeteren en te maximaliseren.

Hoe dit werkt

Richtlijnen voor advertentiemateriaal in Google Ads gebruiken AI van Google om te bepalen waar u uw videoadvertentie kunt verbeteren op basis van onze best practices voor advertentiemateriaal. Volg de onderstaande instructies voor hulp bij advertentiemateriaal in Google Ads:

Opmerking: De instructies hieronder maken deel uit van het nieuwe ontwerp van de Google Ads-gebruikerservaring. Als u het vorige ontwerp wilt gebruiken, klikt u op het icoon Weergave en selecteert u Vorig ontwerp gebruiken. Als u nog steeds de vorige versie van Google Ads gebruikt, kunt u met de snelle referentiekaart of de zoekbalk in het navigatievenster bovenaan Google Ads de pagina vinden die u zoekt.
  1. Klik in uw Google Ads-account op het icoon Campagnes Campaigns Icon.
  2. Klik in het submenu op het dropdownmenu Componenten.
  3. Klik op Video's.
  4. Klik op het tabblad Analytics naast Video's.
  5. Selecteer uw videoadvertentie in het dropdownmenu.
  6. In het gedeelte Ideeën om te proberen onder de curven voor kijkersloyaliteit ziet u de kenmerken voor advertentiemateriaal die ontbreken, samen met aanbevelingen voor hoe u actie kunt ondernemen.

Advertentiekenmerken

Kenmerken voor advertentiemateriaal zijn belangrijke elementen die u in een video kunt toepassen om de effectiviteit ervan te verbeteren. Op dit moment kunnen de richtlijnen voor advertentiemateriaal in Google Ads vaststellen of de volgende belangrijke kenmerken voor advertentiemateriaal ontbreken in uw videoadvertentie:

• Merklogo: toont in de eerste 5 seconden een prominent merklogo.
  • Videoduur: volgt de aanbevolen videoduur op basis van uw marketingdoel.
  • Voice-over: gebruikt een menselijke voice-over van hoge kwaliteit.
  • Beeldverhouding: advertentiegroep bevat alle 3 de standen van de video, ten minste (1) horizontaal 16:9, (1) verticaal 9:16 en (1) vierkant 1:1.

Als er kenmerken ontbreken in uw videoadvertentie, kunnen de richtlijnen voor advertentiemateriaal in Google Ads specifieke praktische tips voorstellen voor relevante acties die u kunt implementeren in het gedeelte Ideeën om te proberen onder Analytics in de curven of op het tabblad Aanbevelingen. Op basis van de gedetecteerde advertentiekenmerken worden er wijzigingen met een hoge impact op uw videoadvertenties aangebracht, samen met links naar handige tools waarmee u de effectiviteit en prestaties van uw videoadvertenties kunt verbeteren.

Er worden binnenkort meer kenmerken toegevoegd. Tot die tijd kunt u de best practices voor ABCD van YouTube doornemen.