Matkatavoitteille optimoitujen Maksimitulokset‐kampanjoiden Hotellit-välilehti

Hotellit-välilehdeltä näet helposti hotellikohtaisen liikenteen, jonka avulla saat käsityksen matkailukysynnästä eri sijainneissa.

Raporttia voi tutkia eri ulottuvuuksista käsin: voit nähdä esimerkiksi mainoksessa näkyneisiin hotellielementteihin perustuvan majoituspaikkakohtaisen raportin. Voit myös nähdä yleiskatsauksen majoituspaikka- ja tulosmittareista niiden hotellien osalta, joita olet käyttänyt kampanjoissasi tai mainosryhmissäsi. Tässä artikkelissa kerrotaan, miten voit katsoa välilehteä ja tulkita sillä näkyviä mittareita. Lue lisää matkatavoitteille optimoiduista Maksimitulokset-kampanjoista.

Näin löydät Hotellit-välilehden

Huom. Alla olevat ohjeet koskevat Google Adsin uutta ulkoasua. Jos haluat käyttää aiempaa ulkoasua, klikkaa Ulkoasu-kuvaketta ja valitse Käytä aiempaa ulkoasua. Jos käytät Google Adsin aiempaa versiota, etsi haluamasi sivu Ominaisuuksien sijainnit ‑artikkelin avulla tai käyttämällä Google Adsin yläreunan navigaatiopaneelissa olevaa hakukenttää.
  1. Klikkaa Google Ads ‑tililtä Kampanjat-kuvaketta Campaigns Icon.
  2. Klikkaa osiovalikosta avattavaa Kampanjat-valikkoa.
  3. Valitse yläreunan työtilapalkista "Maksimitulokset-kampanjat" ja valitse oikea matkatavoitteille optimoitu Maksimitulokset-kampanja.
  4. Klikkaa osiovalikosta Elementit ja valitse sitten "Hotellit" nähdäksesi Hotellit-välilehden raportoinnin.

Käyttöliittymästä otettu kuvakaappaus, jossa näkyy Google Adsin Hotellit-välilehti

Hotellit-välilehden tulkitseminen

Hotellit-välilehdeltä näet kutakin kampanjaasi sisältyvää hotellia koskevat ulottuvuudet ja mittarit. Alla on tietoa kaikista välilehdellä näkyvistä arvoista.

Hotellimääritteiden ulottuvuudet

• Hotellin nimi: Sen hotellin nimi, joka sai impression. Jos hotellisi nimi on saatavilla useilla eri kielillä, sarakkeessa näkyy Google Ads ‐asetuksiisi sopiva kieli. Muuten hotellin nimi näkyy oletuksena englanniksi.
  • Paikkatunnus: Paikkatunnukset yksilöivät paikan Google Places ‑tietokannassa ja Google Mapsissa.
  • Lopullinen URL: Hotellin elementtiryhmässä määritelty laskeutumissivu.
  • Varauslinkin URL-osoite: Täsmälinkki huonetta koskevaan ostoprosessiin, kun matkasuunnitelma on saatavilla.
  • Tila: Alta voit lukea hotellisyötteen tiloista, jotka voit nähdä tililläsi, ja mahdollisista syistä kullekin tilalle.
    • Hyväksyttävä

• Hotelli on otettu oikein käyttöön, ja sen mainoksissa käytetään toimivaa hintalähdettä.
    • Hyväksyttävä (rajoitettu)

• Hotellia ei yhdistetty: Google ei pystynyt määrittelemään hintalähteestä saatujen tietojen perusteella, minkä hotellin pitäisi näkyä mainoksissa. Lue lisää hotellien tiloihin liittyvistä ongelmista. Katso lisätietoa majoituspaikkojen yhdistämiseen liittyvistä ongelmista*
      • Ongelma laskeutumissivulla: Hotelli sisältyy kampanjaan, jossa käytetään hintalähdetä ilman laskeutumissivua tai jonka hintatiedot ovat puutteellisia.
      • Hinta puuttuu: Hotellilla on hintasyöte, mutta siinä on määritysongelma, joka estää Googlea hakemasta hintoja. Esimerkiksi välimuistiin tallennettu hinta puuttuu, matkasuunnitelma on estetty, livehinnoittelua ei ole otettu käyttöön, kaistanleveys on käytetty loppuun, livehinnoittelu on aikakatkaisu tai livehinnoittelussa on virhe.*
      • Hintaongelma: Hintalähteen hinnoissa havaittiin yksi tai useampi ongelma. Hinnat voivat olla esimerkiksi poikkeuksellisen alhaisia tai korkeita tai eivät sisällä veroja ja maksuja. Lue puuttuviin tai vaillinaisiin hintatietoihin liittyvien ongelmien ratkaisemisesta*
      • Hinta ei saatavilla: Hotellin hintojen hakemisessa ilmeni ongelma.*
      • Muu: Hotellin mainosten näkymisessä on ongelma.
  • Maa tai alue: Maa, jossa hotelli sijaitsee (ei "Käyttäjän maa", jossa loppukäyttäjä on impression aikana). Kukin hotellitunnus sijaitsee täsmälleen yhdessä maassa.
  • Osavaltio: Osavaltio, jossa hotellisi sijaitsee.
  • Kaupunki: Kaupunki, jossa hotellisi sijaitsee.
  • Laskeutumissivun URL-osoite: Mainoksen laskeutumissivun URL-osoite, joka on linkitetty majoituspaikkaan.

* Jos et käytä Hotel Centeriä hintojen hakemiseen, katso lisätietoa ongelmien ratkaisemisesta täältä.

Mittarit

Hotellit-välilehdeltä näet sekä hotellin tulos- että kysyntämittarit. Tutustu alla oleviin tietoihin, niin saat käsityksen mittareiden eroista.

Tulosmittarit

• Impr. (impressiot): Montako kertaa mainos on näkynyt.
  • Klikkaukset: Mainoksen saama klikkausten määrä.
  • Hinta: Käyttämäsi summa tietyllä aikavälillä.
  • Klikkausprosentti (CTR): Kertoo, kuinka usein mainoksesi tai maksuttoman tuotelistauksesi nähneet asiakkaat klikkaavat niitä.
  • Keskim. CPC: Keskimääräinen hinta, joka sinulta veloitetaan mainoksesi klikkauksesta.
  • Konversiomittarit: Lue lisää konversioseurantadatan tulkitsemisesta.
  • Kilpailumittarit (Osuus hakuimpressioista, Osuus sivun yläosan impressioista, Osuus korkeimman sijainnin impressioista): Osuutesi impressioista verrattuna muihin mainostajiin, joilla on samantyyppiset asetukset.