Introductiegids voor voertuigadvertenties

Het programma voor voertuigadvertenties aanzetten

Een eigen icoon voor de artikelkop voor de klassieke versie van Merchant Center.

Step 2 of showing your local products on Google is enabling local inventory ads or free local product listings Dit is stap 2 van de introductiegids voor voertuigadvertenties.

Als u uw voertuigadvertenties op Google wilt tonen, dient een verzoek in om het programma aan te zetten:

1. Vul het formulier in om het programma voor voertuigadvertenties aan te zetten.
  2. Wacht op een bevestigingsmail.
  3. Log in op uw Merchant Center-account.
  4. Klik op Groei in het navigatiemenu.
  5. Klik op Programma's beheren.
    • Merchant Center-programma's zijn alleen zichtbaar voor Merchant Center-accountbeheerders.
  6. Klik op Aan de slag op de programmakaart voor voertuigadvertenties.
  7. Kies het land waar uw fysieke dealers zich bevinden.
Tip: Als u een autoadverteerder buiten de Verenigde Staten, Australië of Canada bent en geïnteresseerd bent in het programma voor voertuigadvertenties of de bèta, neemt u contact op met uw Google-vertegenwoordiger.