Startveiledning for kjøretøyannonser

Fullfør gjennomgangen av nettstedet i henhold til retningslinjene

Et egendefinert ikon for artikkeloverskrifter i den eldre versjonen av Merchant Center.

Step 7 of showing your local products on Google is requesting inventory verification Dette er trinn 6 i startveiledningen for kjøretøyannonser.

Slik fungerer det

Slik fungerer prosessen:

1. En kunde klikker på en kjøretøyannonse.
  2. Google sender en av følgende:
    • butikkoden fra bedriftsprofilen der kjøretøyet er tilbys
    • butikkoden fra butikkfeeden din (hvis du bruker den)
  3. Forhandleren genererer en landingsside som viser kjøretøyets pris og tilgjengelighet i butikken tilknyttet butikkoden.
  4. På nettstedet til forhandleren kan kunden velge å kjøpe eller reservere produktet på nettet og hente det hos den aktuelle forhandleren.

Du må viderekoble brukere til forhandleren Google sender informasjon om i nettadressen som genereres av brukerens klikk – også om du selv kan finne ut hvor brukeren er.

Trinn 1: Gå gjennom kravene til nettsteder

Nettstedet ditt må oppfylle disse kravene for å vise kjøretøyannonser:

• Nettstedet må vise forhandlerens navn og beliggenhet samt kjøretøyets pris, listepris (hvis det er et nytt kjøretøy), VIN-kode, kjørelengde (hvis det er et brukt kjøretøy) og tilgjengelighetsinformasjon på landingssiden.
    • Sørg for at informasjonen (inkludert forhandlerens navn og beliggenhet samt kjøretøyets pris, VIN-kode og tilgjengelighet) er godt synlig når siden lastes inn, uten at brukeren må rulle opp eller ned.
    • Hvis ikke hele adressen vises når siden åpnes, kan navnet på forhandleren og byen den ligger i, brukes som beliggenhet. I så fall skal hele adressen vises når brukeren klikker for å se detaljert informasjon om beliggenheten.
    • I Storbritannia anses VIN-koder som personlig identifiserende informasjon (PII). Du bør sende inn ID [id] som en alternativ identifikator. ID-en må også vises på landingssiden for kjøretøyet.
  • Kjøretøyets tilgjengelighet skal være godt synlig. Det er ikke tillatt å oppgi «solgt», «ikke på lager», «reservert», «utilgjengelig» eller «kommer snart» som tilgjengelighet.
  • Prisen på kjøretøyet skal vises. Prisen på landingssiden skal samsvare med den du har sendt inn for den valgte beliggenheten via hovedfeeden.
    • Du kan gi kundene muligheten til å sjekke dagens pris.
    • Eventuelle ansvarsfraskrivelser om kjøretøyets listepris må være fremgå tydelig på landingssiden.
  • Hvis kjøretøyet er brukt, må kjørelengden være godt synlig på landingssiden. Påse at kjørelengden samsvarer med attributtet for kjørelengde [mileage] i hovedfeeden.
  • Nettstedet må kunne vise en landingsside basert på kodene i bedriftsprofilen eller butikkfeeden, slik at beliggenhetsspesifikk pris og tilgjengelighet kan fylles ut. Tilgjengeligheten som vises på landingssiden, må samsvare med attributtet for tilgjengelighet [availability] for den valgte forhandlerbeliggenheten i hovedfeeden.
  • Alle lokale krav til opplysninger om nye eller brukte kjøretøy på landingssiden må innfris. Finn ut mer om lokale juridiske krav.

Anbefalinger for landingssider

I tillegg til kravene til landingssiden ovenfor anbefaler vi følgende:

• en link til flere leveringsalternativer (f.eks. hjemlevering)
  • detaljert informasjon om forhandleren (f.eks. telefonnummer, veibeskrivelse og åpningstider)
  • muligheten til å bla gjennom lignende eller relaterte kjøretøy på nettstedet
  • informasjon om salg og kampanjer

Trinn 2: Oppdater feedattributtene

Send inn alle de obligatoriske feedattributtene som er angitt i trinn 4a: Opprett en hovedfeed.

Trinn 3: Vent til Google har gjennomgått nettstedet ditt

Når du har oppdatert feedattributtene og gjennomgått kravene til landingssider, sjekker Google at landingssidene dine er i tråd med retningslinjene.