Introductiegids voor voertuigadvertenties

Uw winkelfeed maken, registreren en indienen (optioneel)

Winkelfeedspecificaties

Een eigen icoon voor de artikelkop voor de klassieke versie van Merchant Center.

Step 5 of showing your local products on Google is creating, registering and submitting your feeds Dit is stap 5a van de introductiegids voor voertuigadvertenties.

De meest uitgebreide manier om uw dealerlocaties te verstrekken, is door uw Google Bedrijfsprofiel-account te koppelen. Als u dit doet, wordt uw voertuigvoorraad gekoppeld aan de juiste locatie.

Als u geen toegang heeft tot het Google Bedrijfsprofiel-account dat uw winkelvermeldingen bevat, kunt u een winkelfeed gebruiken om locaties te verstrekken. We raden u ten zeerste aan alle aangegeven kenmerken in te dienen voor een geldige overeenkomst tussen uw winkelfeed en uw voertuigvoorraad. Neem contact op met uw Google-vertegenwoordiger om toegang tot de winkelfeed aan te vragen.

Belangrijke informatie:

1. Kenmerkkoppen: Gebruik de exacte kenmerkkoppen hieronder om te zorgen dat uw feed correct wordt verwerkt.
  2. Aanbevolen velden: We raden u aan de optionele velden in te vullen om de aangeleverde gegevens te koppelen aan locaties op Google Maps en de locaties te valideren. Het adres en de andere opgegeven kenmerken (bijvoorbeeld telefoonnummer) moeten overeenkomen met het adres van de dealer of locatie in Google Maps.
  3. Recentheid van gegevens: Informatie uit de winkelfeed verloopt na 90 dagen. Als de gegevens in deze feed verlopen, krijgt u voor uw producten de afkeuringsmelding Ontbrekende voorraadgegevens. Upload uw winkelfeed daarom minstens elke 30 dagen opnieuw.
  4. Limiet voor bestandsgrootte: Uw winkelfeedbestand mag niet meer dan 10.000 rijen bevatten.
Kenmerk Beschrijving Content
store_code

Vereist

Een korte ID om een autodealer te identificeren. Hoeft niet hetzelfde te zijn als de winkelcode in uw bedrijfsprofiel. Moet overeenkomen met de winkelcode in de primaire productfeed.

Tekenreeks
store_address

Vereist

Postadres van de autodealer.

Opmerking: Geef het hele adres op, inclusief het land.

Tekenreeks
store_name

Aanbevolen

Naam van bedrijf of autodealer.

Tekenreeks
phone_number

Aanbevolen

Telefoonnummer van autodealer in internationale notatie.

Tekenreeks
website_url

Aanbevolen

Website-URL van bedrijf of autodealer.

Tekenreeks

Registreer uw winkelfeed en dien deze in onder Andere feeds, net zoals u met uw primaire feed in stap 5b heeft gedaan. Als u uw winkelfeed wilt registreren, selecteert u het feedtype Verkooppunt-winkel.

Deze afbeelding toont hoe u 'Winkel van verkooppunt' selecteert als feedtype als u uw winkelfeed registreert.

Nadat de winkelfeed is ingediend, wordt er een reeks handmatige en AI-controles uitgevoerd om te zorgen dat de winkelcodes overeenkomen met de winkelcodes die zijn opgegeven in uw voertuigfeed, en om te zorgen dat de adressen van de autodealers en andere gegevens overeenkomen met locaties in Google Maps. Hierdoor worden de locaties gevalideerd.