Introductiegids voor voertuigadvertenties

Uw bedrijfsinformatie toevoegen

Een eigen icoon voor de artikelkop voor de klassieke versie van Merchant Center.

Step 3 of showing your local products on Google is adding your business information Dit is stap 3 van de introductiegids voor voertuigadvertenties.

Zorg dat u aan deze vereisten voldoet:

1. Geef het adres en telefoonnummer van uw bedrijf op in het gedeelte Bedrijfsinformatie van uw Merchant Center-account.
  2. Bevestig uw telefoonnummer. Meer informatie over hoe u uw telefoonnummer bevestigt

Bij het instellen van uw account voegt u de naam van uw winkel toe. Gebruikers vinden deze winkelnaam in uw voertuigadvertenties. Meer informatie over uw winkelnaam