Startveiledning for kjøretøyannonser

Knytt sammen Merchant Center- og Google Ads-kontoer

Et egendefinert ikon for artikkeloverskrifter i den eldre versjonen av Merchant Center.

Step 8 of showing your local products on Google is setting up Google Ads for local inventory ads Dette er trinn 7a i startveiledningen for kjøretøyannonser.
Alle eksisterende Smart Shopping-kampanjer med kjøretøyannonser blir oppgradert til Performance Max innen september 2023, slik at du får tilgang til mer beholdning og flere formater og kan nå ut til nye kunder. Det er ikke lenger mulig å opprette nye Smart Shopping-kampanjer i kontoer der alle kampanjene er oppgradert. Finn ut hvordan du oppretter Performance Max-kampanjer.

Du må knytte sammen Merchant Center- og Google Ads-kontoen din før du kan vise kjøretøyannonser. Hvis disse to kontoene allerede er knyttet sammen, kan du gå til det neste trinnet i startveiledningen: Aktiver kjøretøyannonser i Performance Max-kampanjer.