Introductiegids voor voertuigadvertenties

Uw Merchant Center- en Google Ads-accounts koppelen

Een eigen icoon voor de artikelkop voor de klassieke versie van Merchant Center.

Step 8 of showing your local products on Google is setting up Google Ads for local inventory adsDit is stap 7a van de introductiegids voor voertuigadvertenties.
Alle bestaande slimme Shopping-campagnes voor voertuigadvertenties worden vóór september 2023 geüpgraded naar Performance Max, zodat u extra voorraad en indelingen kunt gebruiken om nieuwe klanten te bereiken. Accounts waarin alle campagnes zijn geüpgraded, kunnen geen nieuwe slimme Shopping-campagnes meer maken. Meer informatie over hoe u een Performance Max-campagne maakt

Als u uw voertuigadvertenties wilt tonen, koppelt u uw Merchant Center- en Google Ads-accounts. Als u die 2 accounts al heeft gekoppeld, kunt u doorgaan naar de volgende stap van het introductieproces: Voertuigadvertenties aanzetten in uw Performance Max-campagnes.