Tuotteiden hyväksyntä

Kun lisäät tuotetietoja Yritysprofiiliisi, sinun on noudatettava käytäntöjämme ja datan laatua koskevia vaatimuksiamme, joiden tarkoituksena on varmistaa hyvä käyttökokemus potentiaalisille asiakkaille. Jos lataamasi tuotetiedot eivät ole tuotetietosääntöjen tai Shopping-käytännön vaatimusten mukaisia, tuotteesi voivat saada varoituksia, niiden näkymistä voidaan rajoittaa ja ne voidaan hylätä tai jäädyttää. Ongelmat voivat estää tuotteidesi näkymisen Googlen tuotteissa ja palveluissa.

Tuotteen muokkaaminen niin, että se voidaan hyväksyä uudelleen

Jos tuotelistauksessa näkyy Ei hyväksytty ‐merkintä, klikkaa tuotetta, niin näet, miksi tuotetta ei hyväksytty. Tämän selityksen lisäksi näet linkin, josta pääset hylkäykseen liittyviä käytäntöjä koskevalle sivulle.

Kun olet tehnyt tarvittavat muokkaukset postaukseen ja tallentanut sen, tuote tarkastetaan automaattisesti uudelleen 24 tunnin kuluessa. Ei hyväksytty ‑tila poistuu, jos ongelma on ratkaistu.

Lue lisää Tuotetietojen muokkaustyökalusta.

Tarkastuksen pyytäminen

Jos jokin tuotteistasi on hylätty ja olet korjannut ongelman tai olet eri mieltä ongelmasta, voit joissakin tapauksissa pyytää tarkastusta. Jos tarkastuksessa ei löydy ongelmia, ongelma häviää. Jos hylkäys pysyy voimassa etkä ole varma, miten jatkaa, ota meihin yhteyttä.

Jos olet pyytänyt liian monta tarkastusta tuotteille, jotka tosiasiassa rikkovat käytäntöjä, Pyydä tarkastusta ‑vaihtoehto saatetaan poistaa tilapäisesti käytöstäsi.

Näin voit pyytää tarkastusta:

1. Mene Yritysprofiiliisi. Katso, miten löydät profiilin.
  2. Valitse Muokkaa profiilia ja sitten Tuote.
    • Vinkki: Valitse tietokoneella Google Hausta Muokkaa tuotteita.
  3. Valitse tuote, jonka kohdalla lukee "Ei hyväksytty".
  4. Valitse Siirry ongelmiin ‐banneri.
  5. Valitse Pyydä tarkastusta.

Tilin jäädytys

Jos yritysprofiilisi jäädytetään, kaikkien tuotteidesi tilaksi merkitään "Ei hyväksytty". Kun yritysprofiilisi palautetaan käyttöön, tuotteesi käsitellään automaattisesti uudelleen ja ne tulevat näkyviin viiden päivän kuluessa yritysprofiilin palauttamisesta. Katso ohjeet yritysprofiilin jäädytyksen poistamiseen.

Joissakin harvoissa tapauksissa kaikilla tuotteilla näkyy Ei hyväksytty ‑merkintä ja syynä "Tili jäädytetty", vaikka yritysprofiilia ei todellisuudessa ole jäädytetty. Ota tässä tapauksessa meihin yhteyttä.