Asiakaskohdistusluetteloiden automaattinen päivittäminen Zapierin avulla

3.8.2020

On kyse sitten uudesta asiakassuhteesta tai aiempien asiakassuhteiden tehostamisesta räätälöidyllä viestinnällä, voit parantaa näkyvyyttäsi tärkeimpien asiakkaidesi keskuudessa käyttämällä ensimmäisen osapuolen dataa markkinointikampanjoissasi. Asiakaskohdistuksen avulla voit uudelleenaktivoida asiakkaitasi online- ja offline-luetteloidesi perusteella ja löytää lisää samankaltaisia asiakkaita Haussa, Shoppingissa, Gmailissa, YouTubessa ja Display-verkostossa.

Asiakassuhteet elävät jatkuvasti. Siksi on tärkeää, että asiakaskohdistusluettelo pidetään ajan tasalla. Luetteloiden ylläpito on kuitenkin työläs manuaalinen prosessi. Olemmekin ryhtyneet yhteistyöhön Zapierin kanssa asiakaskohdistusluetteloidesi käsittelyn helpottamiseksi. Zapierin ansiosta sinun ei enää tarvitse lähettää, lajitella tai poistaa luettelon yhteystietoja manuaalisesti. Zapier lataa yhteystiedot automaattisesti Google Adsiin CRM-järjestelmästäsi, automaattisista markkinointijärjestelmistä tai verkkokauppatyökaluistasi.

Asiakaskohdistusluetteloiden automaattisen päivittämisen lisäksi Zapier myös automatisoi asiakastietojen tuomista, muotoilemista ja päivittämistä offline-konversioidesi perusteella. Lue lisää asiakaskohdistuksesta ja Zapier-integroinnista Google Adsin ohjekeskuksesta. Noudata näitä ohjeita, niin pääset alkuun Zapierien käyttäjänä.

Kirjoittanut: Pankaj Deshpande, Google Adsin tuotepäällikkö