Nieuwssegmenten bekijken op YouTube TV

Nieuwssegmenten is een functie waarmee je direct naar verschillende gedeelten van nieuwssegmenten kunt gaan op YouTube TV. Deze functie wordt op dit moment ondersteund in de YouTube TV-app op de ondersteunde mediaspelers voor streaming, smart-tv's en gameconsoles die hier staan.

Slechts enkele nieuwsnetwerken ondersteunen deze functie op dit moment. Volg de onderstaande stappen om na te gaan of nieuwssegmenten beschikbaar zijn op jouw favoriete netwerk.

Deze functie gebruiken:

1. Open de YouTube TV-app.
  2. Selecteer een ondersteunde live nieuwsuitzending of een opname.
  3. Klik in het scherm van de speler op Ga naar.
  4. Klik op het segment dat je wilt bekijken.
Deze functie werkt het beste voor content die je hebt opgenomen, maar wordt ook ondersteund voor live nieuwsuitzendingen. Hier vind je meer informatie over opnemen.