YouTube TV:n katselu televisiosta

Haluaisitko katsoa suosikkiohjelmiasi isolta näytöltä? Katselu onnistuu tietyillä TV-laitteilla, kun lataat YouTuben TV-sovelluksen ja avaat YouTube TV:n sen kautta. Voit myös striimata YouTube TV:tä mobiililaitteella tai tietokoneella. Katso alta tuetut laitteet.

Onko sinulla kysyttävää tietystä televisiosta? Katso tästä, miten voit ladata YouTube TV ‐sovelluksen muutamiin yleisiin televisioihin.

YouTube TV:n katsominen älytelevisiolla tai striimauslaitteella – vain Yhdysvallat

Tilaa YouTube Viewers ‐kanava, niin kuulet tuoreimmat uutiset, päivitykset ja vinkit.

TV-sovelluksen lataaminen ja sisäänkirjautuminen

Jos haluat katsoa YouTube TV:tä televisiosta, lataa YouTube TV ‐sovellus älytelevisioon tai striimauslaitteelle. Jos YouTube TV:tä ei ole esiasennettu, voit ladata sovelluksen älytelevision sovelluskaupasta.

Huom. YouTube TV ‐sovellus ei ole sama asia kuin YouTube-sovellus. Varmista, että haet YouTube TV:tä televisiolaitteen sovelluskaupasta.
Kirjautuminen YouTube TV:hen
  1. Avaa television YouTube TV ‐sovellus.
  2. Siirry tietokoneella tai mobiililaitteella osoitteeseen tv.youtube.com/start.
  3. Lisää televisiossa näkyvä aktivointikoodi osoitteessa tv.youtube.com/start.
    • Huom. Jos jäät jumiin tähän vaiheeseen, aktivointikoodi on ehkä vanhentunut. Kokeile päivittää TV:ssä näkyvä aktivointikoodi siirtymällä takaisin ja päivittämällä sivu. Lisää sitten uusi koodi osoitteessa tv.youtube.com/start.
  4. Valitse YouTube TV Base Plan ‑tilaukseesi liittyvä tili.
  5. Valitse Salli. Voit nyt aloittaa katselun televisiosta.

Kirjautuminen ulos YouTube TV:stä

Voit kirjautua ulos YouTube TV:stä kaikilla laitteilla, joilla olet kirjautunut palveluun, vaikka sinulla ei enää olisi pääsyä niihin.

Kirjautuminen ulos laitteella, johon sinulla on pääsy:

1. Avaa YouTube TV ‑sovellus.
  2. Valitse profiilikuvasi .
  3. Valitse Kirjaudu ulos.
Huom. Tämä toiminto kirjaa kaikki laitteen tilit ulos YouTube TV:stä. Jos haluat jatkaa YouTube TV:n käyttöä kyseisellä laitteella, sinun on kirjauduttava uudelleen sisään.

Voit kirjautua ulos vain yhdeltä tililtä seuraavasti:

1. Avaa YouTube TV ‑sovellus.
  2. Valitse profiilikuvasi .
  3. Valitse Vaihda tiliä.
  4. Valitse poistettavan tilin kohdalta Poista.

Jos haluat kirjautua ulos YouTube TV:stä laitteella, johon sinulla ei enää ole pääsyä:

1. Siirry osoitteeseen https://myaccount.google.com/permissions.
  2. Vieritä YouTube TV ‐kohtaan ja valitse Poista pääsyoikeudet.

YouTube TV:n käyttäminen laitteen kaukosäätimellä

Voit valita ohjelmia ja ohjata videon toistoa TV-sovelluksessa laitteesi kaukosäätimellä.
Kaukosäätimen avulla voit
  • tutkia ohjelmaopasta, josta näet suosikkikanaviesi tulevat ohjelmat
  • ohjata toistoa ohjelman katselun aikana – voit keskeyttää toiston tai jatkaa sitä tai kelata eteen- tai taaksepäin
  • vaihtaa äskettäin katsottujen ohjelmien (kuten live-TV:n, tallenteiden ja on demand ‐ohjelmien) välillä valitsemalla videosoittimen alta sopivan vaihtoehdon
  • vaihtaa livekanavaa kanavanvaihtopainikkeilla
  • avata oman kirjaston.

Lisäkanavien tilaaminen TV-laitteella

Voit lisätä kanavia YouTube TV Base Plan ‑pakettiisi tietyillä TV-laitteilla. Jos näet videon, jossa on lukkokuvake, voit valita ja ostaa sen.
Huom. Xbox ja Apple TV ‐laitteet eivät tue tätä toimintoa.

Voit ostaa lisäkanavan kahdella tavalla:

1. Osta kanava TV-laitteella yhdellä klikkauksella valitsemalla lisäkanava ja sitten Osta.
  2. Tee ostos toisella laitteella. Katso ohjeet alta.
    • Huom. Toisen laitteen on oltava selain tai mobiililaite.

Jos et ole sallinut pikaostoksia YouTubessa, sinun on ostettava lisäkanava toisella laitteella:

1. Hae lisäkanavaa TV-laitteella.
  2. Valitse lisäkanavan pikkukuva.
  3. Seuraa ohjeita ja siirry yksilölliseen URL-osoitteeseen toisella laitteella.
  4. Huom. Sinun on tehtävä tämä selaimella tai mobiililaitteella.
  5. Valitse Osta.
  6. Valitse TV-laitteella "Valmis".
Vinkkejä:
  • Jos haluat tehdä ostoksen yhdellä klikkauksella, sinun on sallittava pikaostokset YouTubessa.
  • Tämän jälkeen voit tehdä YouTube-ostoksia ilman lisävahvistusta kaikilla sisäänkirjautuneilla laitteilla.

Katselu TV-sovelluksella

Katso tältä sivulta, millä älytelevisioilla ja mediasoittimilla voit katsella YouTube TV:tä.

Alla on ohjeita YouTube TV:n käyttöönottoon yleisillä laitteilla.

Chromecast with Google TV

1. Tilaa YouTube TV, jos et ole jo tehnyt niin.
  2. Käynnistä Chromecast with Google TV ‐laite. Huom. YouTube TV on asennettu valmiiksi. Jos se on poistettu, jatka vaiheeseen 3.
  3. Siirry Sovellukset-välilehdelle.
  4. Hae YouTube TV:tä.
  5. Asenna YouTube TV ‐sovellus.

Android TV

1. Tilaa YouTube TV, jos et ole vielä tehnyt sitä.
  2. Avaa Google Play Kauppa televisiossa.
  3. Hae YouTube TV:tä.
  4. Lataa YouTube TV ‐sovellus.

Xbox-konsolit

YouTube TV on käytettävissä seuraavilla Xbox-laitteilla: Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One X, Xbox One S ja Xbox One.
  1. Tilaa YouTube TV, jos et ole vielä tehnyt sitä. Huom. Et voi tällä hetkellä rekisteröityä TV-sovelluksen kautta, mutta se onnistuu esimerkiksi YouTube TV ‑mobiilisovelluksessa.

2. Siirry Xbox-konsolilla Xbox-sovelluskauppaan ja lataa YouTube TV ‐sovellus.

PlayStation-laitteet

YouTube TV ‐sovelluksen asentaminen:

1. Avaa PlayStation Store PlayStation-laitteella.
  2. Kirjoita hakuun "YouTube TV".
  3. Klikkaa hakutulosten sovellusosiosta YouTube TV:tä.
  4. Valitse lataa/asenna.

YouTube TV ‐sovelluksen poistaminen:

1. Valitse PlayStationin aloitusnäytöltä "TV & Video" (TV ja video).
  2. Korosta YouTube TV ‐sovellus sovellusosiosta.
  3. Paina ohjaimen Options-näppäintä.
  4. Valitse valikosta Poista.
  5. Valitse OK.

Samsung-televisiot

1. Tilaa YouTube TV, jos et ole vielä tehnyt sitä.
  2. Paina laitteen kaukosäätimen aloitusnäyttöpainiketta.
  3. Näet listan suositelluista sovelluksista valitsemalla Apps (Sovellukset).
  4. Etsi YouTube TV suositeltujen sovellusten joukosta.
  5. Tallenna sovellus aloitusnäytölle, josta löydät sen helpommin.
Huom. Päivitä TV:n laiteohjelmisto uusimpaan versioon. Näin varmistat, että voit käyttää YouTube TV:tä.

LG-televisiot

1. Tilaa YouTube TV, jos et ole vielä tehnyt sitä.
  2. Paina laitteen kaukosäätimen aloitusnäyttöpainiketta.
  3. Siirry LG Content Storeen.
  4. Hae LG Content Storesta YouTube TV:tä ja lataa YouTube TV ‐sovellus televisioon.
  5. Tallenna sovellus aloitusnäytölle, josta löydät sen helpommin.
Huom. Päivitä TV:n laiteohjelmisto uusimpaan versioon. Näin varmistat, että voit käyttää YouTube TV:tä.

Apple TV

1. Tilaa YouTube TV, jos et ole vielä tehnyt sitä.
  2. Avaa Apple TV:n aloitusnäytöltä App Store ‑sovellus.
  3. Kirjoita hakuun "YouTube TV".
  4. Lataa YouTube TV ‐sovellus.

Roku

1. Tilaa YouTube TV, jos et ole vielä tehnyt sitä.
  2. Valitse etusivulta Streaming Channels (Striimauskanavat).
  3. Valitse Search channels (Hae kanavia).
  4. Kirjoita hakuun "YouTube TV".
  5. Lataa YouTube TV ‐sovellus.

Fire TV

1. Tilaa YouTube TV, jos et ole vielä tehnyt sitä.
  2. Käynnistä Fire TV ‑laite.
  3. Kirjoita hakuun "YouTube TV".
  4. Lataa YouTube TV ‐sovellus.

Vizio SmartCast

1. Tilaa YouTube TV, jos et ole vielä tehnyt sitä.
  2. Siirry SmartCast-aloitusnäytölle. Sovellusriviltä näet kaikki saatavilla olevat sovellukset.
    • Huom. YouTube TV on asennettu valmiiksi.
  3. Valitse sovelluslistasta YouTube TV.

TiVo Stream 4K

1. Tilaa YouTube TV, jos et ole vielä tehnyt sitä.
  2. Valitse aloitusnäytöltä Apps (Sovellukset).
  3. Avaa Google Play Kauppa ja hae YouTube TV:tä. Voit myös hakea YouTube TV:tä puhehaulla Google Assistantin avulla.
  4. Valitse ja asenna YouTube TV ‐sovellus.

Xfinity Flex- and XClass-televisiot

1. Tilaa YouTube TV, jos et ole vielä tehnyt sitä.
  2. Valitse aloitusnäytöltä Apps (Sovellukset).
  3. Avaa Google Play Kauppa ja hae YouTube TV:tä. Voit myös hakea YouTube TV:tä puhehaulla Google Assistantin avulla.
  4. Valitse ja asenna YouTube TV ‐sovellus.

YouTube TV:n striimaus televisioon

Voit katsoa YouTube TV:tä televisiosta striimaamalla sisältöä mobiililaitteelta tai tietokoneelta.

Tuetut laitteet

• Useimmat älytelevisiot
  • AirPlay-televisiot
  • AirPlay Apple TV
  • Chromecast Built-In ‑älytelevisiot (mukaan lukien Android TV ‐laitteet)
  • Chromecast-laitteet
    • Huom. Ensimmäisen sukupolven Chromecasteilla virheitä voi ilmetä muita versioita enemmän. Lisäksi avaamiseen voi mennä jopa 30 sekuntia.
  • Google Smart Display ‑laitteet

Lue lisää Chromecastin käyttöönotosta ja muista laitteista, jotka toimivat YouTube TV:n kanssa.

Striimaus televisioon

Näin voit striimata sisältöä televisioon mobiililaitteelta tai tietokoneelta:

1. Yhdistä striimauslaite ja tietokone tai mobiililaite samaan Wi-Fi-verkkoon.
  2. Avaa YouTube TV mobiililaitteella tai tietokoneella.
  3. Valitse oikeasta yläkulmasta Striimaa Inactive cast extension tai AirPlay.
  4. Valitse laite.
    • YouTube TV avautuu.
    • Jos toistat videota, sen pitäisi näkyä automaattisesti televisiossa.
  5. Voit ohjata YouTube TV:tä mobiililaitteella tai tietokoneella.

Huom. Jos iPhoneen tai iPadiin on asennettu iOS 14 tai uudempi versio, YouTubelle täytyy antaa lupa yhdistää paikallisessa verkossa oleviin striimauslaitteisiin, kuten televisioon, ennen kuin voit striimata sisältöä TV:hen. Seuraa näitä ohjeita.

YouTube TV:n katselu Google Homen avulla

Google Homen ja YouTube TV:n avulla voit katsoa ohjelmia, elokuvia, uutisia, urheilua ja perhesisältöä televisiosta. Lue lisää YouTube TV:n ja Google Homen käyttämisestä yhdessä.

YouTube TV:n avaaminen YouTube-sovelluksessa

Joillakin laitteilla YouTube TV:tä voi käyttää suoraan YouTube-sovelluksesta. Varmista ensin, että YouTube-sovellus on ladattu laitteellesi.

Huom. Tämä toimii tällä hetkellä vain tietyillä laitteilla. Ominaisuus pyritään lisäämään mahdollisimman moniin muihinkin laitteisiin.
  1. Avaa laitteen YouTube-sovellus.
  2. Etsi vasemman valikon alareunasta YouTube TV.
  3. Avaa sovellus valitsemalla YouTube TV.

Ohjeita ongelmatilanteisiin

Jos sinulla on ongelmia YouTube TV:n kanssa, tutustu näihin vinkkeihin tai lähetä palautetta YouTubelle.

Vinkkejä:
  • Jos kuulut perheryhmään, vaihda tiliä kirjautumalla ulos ja sitten sisään toiselle tilille.
  • YouTube TV toimii myös muilla laitteilla ja alustoilla, kuten puhelimella ja tietokoneella.