Begränsningar på YouTube TV

Vissa begränsningar gäller för YouTube TV. Läs vidare för viktig information om tillgänglighet och begränsningar.

Platsbegränsningar

• YouTube TV är för närvarande bara tillgängligt i USA.
  • Din nuvarande plats avgör vilka program och kanaler du ser. Din åtkomst kan vara begränsad beroende på var du försöker använda YouTube TV. Om du är ute och reser kan du se lokala kanaler från din nuvarande plats. YouTube TV är för närvarande inte tillgängligt utanför USA. Läs mer om platskrav och behörigheter och visningsbegränsningar på YouTube TV.
  • Du måste ha en giltig internetanslutning för att använda YouTube TV. Standardavgifter för data kan tillkomma beroende på internetanslutningen.

Enheter som stöds

Endast enheter som är auktoriserade att ladda ned YouTube TV har åtkomst till innehåll på YouTube TV. Läs mer om enheter som stöds. Google kan när som helst utöva ångerrätten för en enhet som stöds oavsett anledning.

Innehållets tillgänglighet och visningsbegränsningar

• Ibland kan visningsbegränsningar visas när du försöker titta på vissa program, till exempel sportevenemang. Visningsbegränsningar ställs in av våra innehållspartners, som sportligor eller nätverkspartner. De varierar beroende på var du befinner dig eller var du bor, innehållet du försöker titta på, vilken plattform eller enhet du tittar på och eventuellt andra begränsningar som våra partner har angett. Berörda program är inte tillgängliga i YouTube TV. Om det finns begränsningar för ditt land gör vi vårt bästa för att informera dig.

Obs! Andra funktioner, till exempel Relaterat på YouTube eller rekommendationer om liknande program, kanske inte är tillgängliga på YouTube TV om det finns en visningsbegränsning. Läs mer om visningsbegränsningar på YouTube TV.