Beperkingen op YouTube TV

Er gelden bepaalde beperkingen voor YouTube TV. Hieronder vind je belangrijke informatie over beschikbaarheid en beperkingen.

Locatiebeperkingen

• YouTube TV is alleen beschikbaar in de Verenigde Staten.
  • Je huidige locatie bepaalt welke programma's en netwerken je ziet. Je toegang kan worden beperkt op basis van de locatie waar je YouTube TV probeert te gebruiken. Als je op reis bent, zie je de lokale zenders van je actuele locatie. YouTube TV is momenteel niet beschikbaar buiten de Verenigde Staten. Meer informatie over locatievereisten en -rechten en weergavebeperkingen op YouTube TV
  • Je hebt een geldige internetverbinding nodig voor toegang tot YouTube TV. Er kunnen standaard datakosten in rekening worden gebracht, afhankelijk van je internetverbinding.

Ondersteunde apparaten

Alleen apparaten die YouTube TV mogen downloaden, hebben toegang tot content op YouTube TV. Meer informatie over ondersteunde apparaten. Google kan de ondersteuning voor een apparaat op elk moment en om welke reden dan ook intrekken.

Beschikbaarheid van content en weergavebeperkingen

• Soms zie je weergavebeperkingen als je bepaalde programma's wilt bekijken, zoals sportwedstrijden. Weergavebeperkingen worden ingesteld door onze contentpartners, zoals sportcompetities of netwerkpartners. Ze verschillen op basis van je actuele locatie of thuislocatie, de content die je wilt kijken, het platform of apparaat waarop je kijkt en misschien nog andere beperkingen die onze partners hebben ingesteld. Programma's met zulke beperkingen zijn misschien niet beschikbaar op YouTube TV. Als er een beperking van toepassing is op jouw locatie, doen we ons best om je dit te laten weten.

Opmerking: Andere functies, zoals Gerelateerd op YouTube of aanbevelingen van vergelijkbare programma's, zijn misschien niet beschikbaar op YouTube TV als er een weergavebeperking geldt. Meer informatie over weergavebeperkingen op YouTube TV.