Felsöka problem med streaming på YouTube TV

Om videostreamingen inte fungerar på YouTube TV kan du försöka åtgärda problemet med felsökningstipsen i den här artikeln.

Kom ihåg:

På en mobil enhet

Starta om enheten

Håll ned av/på-knappen för att stänga av enheten, vänta i 30 sekunder och starta sedan enheten igen.

Stänga och öppna YouTube TV-appen igen

• Stäng YouTube TV-appen och öppna den igen.
  • Försök spela upp videon igen när du har öppnat appen på nytt.

Kontrollera om det finns uppdateringar för appen eller enheten

• Kontrollera att du har installerat de senaste systemuppdateringarna för enheten.
  • Uppdatera till den senaste versionen av YouTube TV-appen.
  • Avinstallera och installera om YouTube TV-appen.

Kontrollera internetanslutningen

• Kontrollera att du är ansluten till internet.
    • Obs! YouTube TV kräver en anslutningshastighet på minst 3 Mbit/s för bästa möjliga tittarupplevelse. Läs mer om nedladdningshastigheter nedan, inklusive hur du testar internethastigheten.
  • Inaktivera och aktivera mobildataanslutningen.
  • Välj en lägre inställning för videokvaliteten. Välj fler menyalternativ ” i videospelaren följt av Kvalitet.
  • Stäng videospelaren genom att dra nedåt för att minimera den och svep sedan åt höger. Öppna spelaren på nytt och försök titta på videon igen.

Kontrollera dina platsbehörigheter

Verifiera att YouTube TV har åtkomst till din plats. Läs mer om platskrav och behörigheter.

På datorn

Starta om webbläsare och enheter

• Stäng och öppna webbläsaren igen.
  • Starta om routern.
  • Starta om datorn.

Kontrollera om det finns uppdateringar för webbläsaren

• Uppdatera till den senaste versionen av webbläsaren.
  • Använd Chrome för bästa möjliga YouTube TV-upplevelse.

Kontrollera internetanslutningen

• Kontrollera att du är ansluten till internet.
    • Obs! YouTube TV kräver en anslutningshastighet på minst 3 Mbit/s för bästa möjliga tittarupplevelse. Läs mer om nedladdningshastigheter nedan, inklusive hur du testar internethastigheten.
  • Inaktivera och aktivera wifi-anslutningen.
  • Välj en lägre inställning för videokvaliteten. Välj Inställningar i videospelaren följt av Kvalitet.
  • Stäng videospelaren, öppna den på nytt och försök spela upp videon igen.

Kontrollera dina platsbehörigheter

Verifiera att YouTube TV har åtkomst till din plats. Läs mer om platskrav och behörigheter.

På en smart-tv, mediespelare eller spelkonsol som stöds

Om du har problem med YouTube TV-appen på en smart-tv, mediespelare eller spelkonsol som stöds kan problemet bero på tillverkaren. Vi rekommenderar att du öppnar en annan app på smart-tv:n, mediespelaren eller spelkonsolen för att se om samma problem uppstår. Om så är fallet måste du kontakta tillverkaren för att få hjälp.

Om problemet du har med YouTube TV-appen inte uppstår när du använder andra appar kan du prova de olika tipsen nedan.

Stänga och öppna YouTube TV igen

Stäng YouTube TV-appen och öppna den igen. Försök spela upp videon igen när du har öppnat appen på nytt.

Slå av och på enheten

Håll ned av/på-knappen för att stänga av enheten, vänta i 30 sekunder och starta sedan enheten igen.

Kontrollera om det finns uppdateringar för appen eller enheten

• Kontrollera att du har installerat de senaste systemuppdateringarna för enheten.
  • Uppdatera till den senaste versionen av YouTube TV-appen.

Avinstallera och installera om YouTube TV-appen

• Avinstallera YouTube TV-appen på enheten.
  • Installera om YouTube TV-appen och logga in igen.
  • Försök att titta på videon igen.

Minska sändningsfördröjningen på tv:n för YouTube TV

Sändningsfördröjning är fördröjningen från det att kameran filmar någonting till att det visas på din tv.

Ju lägre sändningsfördröjning, desto mindre buffring får videospelaren. Med en lägre sändningsfördröjning är det mer sannolikt att uppspelningen avbryts.

Överbelastning av internet, wifi-störningar och andra faktorer kan också orsaka problem med liveprogrammeringen, vilket kan fördröja streamen. Fördröjningar kan inträffa även när du har ett bra nätverk.

Uppdatera sändningsfördröjningen i YouTube TV-appen på tv:n

1. Välj menyn med tre punkter.
  2. Välj Sändningsfördröjning.
  3. Välj Minska eller Standard.

Standardinställningen är bäst för att minimera avbrott i uppspelningen. Minska är bäst för att minska antalet livespoilers. Välj alternativet Minska om du vill ha låg sändningsfördröjning med minimala uppspelningsavbrott.

HDCP-fel på Roku-spelare

• Om du stöter på ett HDCP-fel på en Roku-spelare aktiverar du färginställningen HDMI Ultra HD på tv:n.
  • Om du får hackig uppspelning på en Roku-spelare inaktiverar du HDR i inställningarna för skärmtyp på Roku-enheten. Det gör du genom att välja Settings följt av Display type följt av välj 4K 30 Hz-tv, 4K 60 Hz-tv eller 4K HDR 60 Hz.

Andra problem som kan påverka uppspelningen på YouTube TV

• På externt anslutna bildskärmar som är direkt anslutna till en dator kan uppspelningen på Mac och Linux ha lägre kvalitet (480p). Den lägre kvaliteten beror på hur dessa plattformar hanterar upphovsrättsskydd.
  • Ljud i vissa on demand-program kan vara tystare än i liveprogram.
  • Om du ser meddelandet ”YouTube TV vill att enhetens identitet ska verifieras av Google för att avgöra om enheten är kvalificerad för förbättrad uppspelning av skyddade media” väljer du Tillåt. Annars blir uppspelningskvaliteten lägre.

Nedladdningshastigheter för internet

Nedan finns rekommendationer för internethastighet för att titta på program på YouTube TV. Läs mer om hur du testar internethastigheten och felsöker problem med videouppspelning
Nedladdningshastighet Det här kan du göra på YouTube TV
Över 25 Mbit/s 4K Plus-prenumeranter: Tillgängliga program kan ses i 4K-kvalitet.
Över 13 Mbit/s Stabil streaming av HD-video, även med fler enheter i samma nätverk.
Över 7 Mbit/s

Streama en HD-video. Om flera enheter streamar videor eller använder nätverket samtidigt kan du råka ut för buffringsproblem.

Över 3 Mbit/s Streama video med standardupplösning.
Under 3 Mbit/s YouTube TV kanske läses in långsamt eller buffrar om och om igen.