Feilsøk problemer med strømming på YouTube TV

Hvis du har problemer med å strømme video på YouTube TV, kan du prøve feilsøkingstipsene i denne artikkelen.

Merk:

På mobilenheter

Start enheten på nytt

Hold av/på-knappen inne for å slå av enheten. Vent i 30 sekunder, og start enheten på nytt.

Lukk YouTube TV-appen, og åpne den på nytt

• Lukk YouTube TV-appen, og åpne den på nytt.
  • Prøv å se på videoen igjen etter at du har åpnet appen på nytt.

Se etter app- eller enhetsoppdateringer

• Sjekk at du har installert de nyeste systemoppdateringene for enheten.
  • Oppdater til den nyeste versjonen av YouTube TV-appen.
  • Avinstaller YouTube TV-appen, og installer den på nytt.

Sjekk internettilkoblingen

• Sørg for at du er koblet til internett.
  • Slå tilkoblingen til mobildata av og på igjen
  • Velg en lavere innstilling for videokvalitet. Velg overflytsmenyen » i videospilleren etterfulgt av Kvalitet.
  • Lukk videospilleren ved å dra ned for å minimere den, og sveip mot høyre. Åpne spilleren igjen, og prøv å se videoen.

Sjekk posisjonstillatelsene

Sjekk at YouTube TV har tilgang til posisjonen din. Finn ut mer om posisjonskrav og -tillatelser.

På datamaskin

Start nettleseren og enhetene dine på nytt

• Lukk nettleseren, og åpne den på nytt.
  • Start ruteren på nytt.
  • Start datamaskinen på nytt.

Se etter nettleseroppdateringer

• Oppdater nettleseren til den nyeste versjonen.
  • Vurder å bruke Chrome for å få en optimal YouTube TV-opplevelse.

Sjekk internettilkoblingen

• Sørg for at du er koblet til internett.
  • Slå wifi-tilkoblingen av og på igjen.
  • Velg en lavere innstilling for videokvalitet. Velg Innstillinger i videospilleren etterfulgt av Kvalitet.
  • Lukk videospilleren, åpne den på nytt og prøv å se på videoen igjen.

Sjekk posisjonstillatelsene

Sjekk at YouTube TV har tilgang til posisjonen din. Finn ut mer om posisjonskrav og -tillatelser.

På en støttet smart-TV, medieavspiller eller spillkonsoll

Hvis du opplever problemer med YouTube TV-appen på en smart-TV, medieavspiller eller spillkonsoll som støttes, kan det være et produksjonsproblem. Vi anbefaler at du åpner en annen app på smart-TV-en, medieavspilleren eller spillkonsollen for å se om det samme problemet oppstår. Hvis det er tilfellet, må du kontakte produsenten for å få hjelp.

Hvis problemet med YouTube TV-appen ikke oppstår når du bruker andre apper, kan du prøve tipsene nedenfor.

Lukk og åpne YouTube TV på nytt

Lukk YouTube TV-appen, og åpne den på nytt. Prøv å se på videoen igjen etter at du har åpnet appen på nytt.

Slå enheten av og på igjen

Hold av/på-knappen inne for å slå av enheten. Vent i 30 sekunder, og start enheten på nytt.

Se etter app- eller enhetsoppdateringer

• Sjekk at du har installert de nyeste systemoppdateringene for enheten.
  • Oppdater til den nyeste versjonen av YouTube TV-appen.

Avinstaller YouTube TV-appen, og installer den på nytt.

• Avinstaller YouTube TV-appen på enheten.
  • Installer YouTube TV-appen på nytt, og logg på igjen.
  • Prøv å se videoen igjen.

Reduser sendingsforsinkelsen for YouTube TV på TV-en

Sendingsforsinkelse er tiden det tar fra kameraet registrerer en hendelse, til du faktisk ser den på TV-en.

Jo kortere sendingsforsinkelsen er, desto mindre bufring blir det i videospilleren. Med kort sendingsforsinkelse er det mer sannsynlig at du opplever avbrudd i avspillingen.

Overbelastning av internett, wifi-forstyrrelser og andre faktorer kan også forårsake problemer med direktesendinger og føre til forsinkelser i strømmen. Forsinkelser kan oppstå selv om du har god nettverksdekning.

Oppdater sendingsforsinkelsen i YouTube TV-appen på TV-en

1. Velg menyen med tre prikker.
  2. Velg Sendingsforsinkelse.
  3. Velg Forsink eller Standard.

«Standard» er best for å minimere avspillingsavbrudd. «Forsink» er best for å redusere avsløringer under direktesendinger. Velg «Forsink» hvis du vil ha kort sendingsforsinkelse med minimale avspillingsavbrudd.

HDCP-feil i Roku-spillere

• Hvis du får en HDCP-feil i Roku-spilleren, kan du slå på HDMI Ultra HD Color-innstillingen på TV-en.
  • Hvis avspillingen i Roku-spilleren er hakkete, kan du slå av HDR i skjermtypeinnstillingene på Roku-enheten ved å gjøre følgende: For å gjøre dette, gå til innstillingene etterfulgt av valg av skjermtype etterfulgt av velg 4K 30 Hz TV, 4K 60 Hz TV eller 4K HDR 60 Hz.

Andre problemer som kan påvirke YouTube TV-avspillingen

• På eksterne skjermer som er koblet direkte til en Mac- eller Linux-datamaskin, kan det hende du får avspilling i lavere kvalitet (480p). Den lavere kvaliteten skyldes måten disse plattformene håndterer opphavsrettsbeskyttelse på.
  • Lyden i enkelte programmer på forespørsel kan være lavere enn i direktesendte programmer.
  • Hvis du ser en melding om at identiteten til enheten din må bekreftes av Google for å avgjøre om du er kvalifisert for forbedret avspilling av beskyttet medieinnhold, velger du Tillat. Ellers kan det hende du får lavere kvalitet ved avspilling.

Nedlastingshastigheter

Nedenfor finner du anbefalte internetthastigheter for å se programmer på YouTube TV. Finn ut mer om testing av internetthastighet og feilsøking av problemer med videoavspilling
Nedlastingshastighet Dette kan du gjøre på YouTube TV
25 Mbps + 4K Plus-abonnenter kan se tilgjengelige programmer i 4K-kvalitet.
13 Mbps + Strøm HD-videoer stabilt, selv når andre enheter bruker det samme nettverket.
7 Mbps +

Strøm én HD-video. Det kan hende det oppstår problemer med bufring hvis flere enheter strømmer videoer eller bruker nettverket samtidig.

3 Mbps + Strøm video i standardoppløsning.
Under 3 Mbps YouTube TV kan lastes inn sakte eller bufre.