Advertenties op YouTube TV

Je kunt op YouTube TV op verschillende plekken advertenties te zien krijgen, bijvoorbeeld als je live tv, video on demand of YouTube-video's kijkt. Lees meer over advertenties op YouTube TV en over het vooruitspoelen van advertenties.

Opmerking: Er worden geen gepersonaliseerde advertenties getoond bij voor kinderen gemaakte content

Live televisie

Je kunt advertenties niet vooruitspoelen als je live televisie kijkt. Als je een uitzending hebt gepauzeerd, kun je de advertenties vooruitspoelen tot het punt waarop de live versie van het programma weer begint.

DVR-opnamen

Je kunt een programma opnemen door het aan je bibliotheek toe te voegen. Dit betekent dat alle uitzendingen, waaronder toekomstige uitzendingen en herhalingen, automatisch worden opgenomen. In de meeste gevallen kun je advertenties bij opgenomen live programma's vooruitspoelen.
Opmerking: Er worden geen gepersonaliseerde advertenties getoond bij voor kinderen gemaakte content

Video on demand

Veel netwerken bieden nieuwe afleveringen van programma's, films en meer on demand aan. Als je een programma aan je bibliotheek toevoegt, kunnen sommige afleveringen direct beschikbaar zijn, zelfs als het programma niet onlangs live is uitgezonden. Advertenties bij video on demand hebben een gele voortgangsbalk en een klein pictogram met 'Adv.' in de hoek. Deze advertenties kun je meestal niet vooruitspoelen.

YouTube-video's

Als je lid bent van YouTube Premium, krijg je geen advertenties te zien bij YouTube-video's op YouTube TV. Je krijgt wel advertenties te zien bij live tv en opgenomen content in je bibliotheek. Ook zie je mogelijk advertenties bij on demand tv-programma's.
Als je geen lid bent van YouTube Premium, krijg je wel advertenties bij YouTube-video's te zien. Zo kunnen we de creators van deze video's steunen. De advertentievoorkeuren die je op YouTube hebt ingesteld, worden ook op YouTube TV toegepast.

Advertenties personaliseren

Google maakt advertenties in Google-services (zoals Zoeken, YouTube en delen van YouTube TV) relevanter voor je. Je bepaalt zelf via je advertentie-instellingen welke gegevens we gebruiken om jou advertenties te laten zien.