Tilpass musikk og podcaster

Med YouTube Music-appen kan du utforske ny musikk og nye podcaster og få en skreddersydd lytteopplevelse. Finn ut hvordan du kan navigere i YouTube Music-appen og oppdage ny musikk basert på lyttevanene dine.

How to use and navigate the YouTube Music App to customize your listening experience

Logg på YouTube Music med Google-kontoen din for å få mer tilpasset musikk- og podcastinnhold. Du får umiddelbart anbefalinger basert på musikken og podcastene du har hørt eller sett på YouTube.

Musikkvideoklipp

Samples-fanen i YouTube Music-appen gjør det morsomt, enkelt og spennende å oppdage musikk. Bla gjennom Samples-fanen for å se en uendelig, personlig tilpasset strøm av musikkvideosegmenter – fra nye utgivelser til gamle favoritter.

På Samples-fanen kan du

• oppdage ny musikk
  • lagre sanger i biblioteket eller spillelister
  • dele klipp med venner
  • utforske hele videoer
  • finne relaterte videoer som inneholder sangene

Du finner Samples i YouTube Music-appen ved å trykke på Samples på menyen nederst. Finn ut hvordan du bruker Samples-fanen.

Bibliotek

Få tilgang til biblioteket hvor som helst i YouTube Music-appen ved å trykke på Bibliotek  nederst på skjermen. I biblioteket kan du se all musikken din inndelt i forskjellige kategorier:

• Spillelister
  • Podcaster
  • Sanger
  • Album
  • Artister og Abonnementer

På sider med innhold laget for barn eller detaljsiden til artister er menyalternativene » annerledes enn for annet innhold. Dette innholdet kan ikke legges til i spillelister eller Likte sanger, og du kan ikke dele det.

Nedlastinger

Du kan også finne nedlastinger på Bibliotek-fanen. For å se nedlastingene dine trykker du på pilen  ved siden av Bibliotek øverst på siden. Bruk kategorifiltrene til å finne nedlastede spillelister, sanger, podcaster eller album.

Spillelister

Du kan opprette spillelister i YouTube Music-appen og på YouTube. Spillelistene dine vises på Bibliotek-fanen i YouTube Music-appen sammen med eventuelle stasjoner du har lagret. Finn ut mer om hvordan du oppretter spillelister i YouTube Music-appen.

Sanger

Du kan lagre sanger i biblioteket ved å trykke på Meny » etterfulgt av Lagre i biblioteket. Hvis du liker  en video på Samples-fanen , blir hele sangen automatisk lagret i biblioteket.

Hvis du lagrer en sang i biblioteket ditt, vises artisten i Artister-delen av biblioteket.

Album

Du kan lagre hele album i biblioteket. Start med å søke etter albumet du vil lagre, og gjør deretter følgende:

1. Trykk på Meny ».
  2. Trykk på Lagre albumet i biblioteket.

Du kan også lagre et album i biblioteket fra detaljsiden for albumet ved å klikke på -ikonet.

Hvis du lagrer et album, vises alle sangene i Sanger-delen av biblioteket. Artisten vises i Artister-delen av biblioteket.

Podcaster

Merk: Brukere i enkelte land/regioner kan oppleve produktet på litt forskjellige måter.

Hvis du vil lagre en podcastserie i biblioteket ditt, klikker du på Lagre i biblioteket på detaljsiden for podcasten.

Når du lagrer en podcast i biblioteket, ser du spillelisten for serien på Podcaster-fanen. Alle nye episoder i seriene du følger, vises også i Nye episoder-spillelisten i biblioteket.

YouTube viser utgivelsesdatoen for episodene på noen plattformer og publiseringsdatoen på YouTube på andre. Utgivelsesdatoen bekreftes ikke av YouTube og kan endres av skaperen. Hvis det ikke finnes noen utgivelsesdato, viser vi episodene etter publiseringsdato.

Angi om du liker eller ikke liker sanger

Trykk på Liker eller Liker ikke på sanger for å tilpasse stasjonen din.

Musikk du har likt, vises i «Sanger du liker»-spillelisten, som er festet øverst i biblioteket . Sanger og album du har likt, vises også i Sanger-delen av biblioteket og påvirker anbefalingene dine.Hvis du liker  en video på Samples-fanen , blir hele sangen automatisk lagret i biblioteket.

Hvis du fjerner Liker fra en sang, fjernes den ikke automatisk fra biblioteket. Slik fjerner du en sang eller et album fra biblioteket ditt:

1. Trykk på Bibliotek-fanen .
  2. Finn sangen eller albumet du vil fjerne.
  3. Trykk på Mer » ved siden av sangen eller albumet.
  4. Trykk på Fjern fra biblioteket.

Slik laster du ned sangene du har merket med «Liker»:

1. Trykk på Bibliotek-fanen .
  2. Trykk på Spillelister.
  3. Trykk på Sanger du liker.
  4. Trykk på Mer ».
  5. Trykk på Last ned .

Hvis du ser på videoer eller sanger som er laget for barn, kan du ikke bruke Liker- eller Liker ikke-knappene.

Sorter og filtrer innhold

I biblioteket kan du bruke menyen for innholdskilder til å bytte mellom YouTube Music-biblioteket, YouTube Music-nedlastinger, opplastinger til YouTube eller filene på enheten.

Med innholdsfiltrene øverst i biblioteket kan du finne spillelister, sanger, album, artister eller podcaster i biblioteket. Når du filtrerer etter sanger, ser du også en liste over sjangere du kan velge mellom for å få en skreddersydd opplevelse basert på humøret.

Du kan også sortere musikkinnholdet i YouTube Music-appen basert på nylig aktivitet, innhold som nylig er lagret, eller innhold som nylig er spilt av. Med en rask sortering av spillelistene, biblioteket eller nedlastingene finner du enkelt frem til musikken du vil høre på – hvor og når som helst.

Anbefalinger på YouTube Music

YouTube Music-anbefalingene og -søkeresultatene dine kan være basert på sanger og videoer du har spilt av på YouTube Music og YouTube. Finn ut mer om hvordan du administrerer seerloggen på YouTube.

YouTube Music-anbefalingene og -søkeresultatene kan også være basert på sangene, videoene og podcastene du har likt i YouTube Music-appen og på YouTube. For å endre anbefalingene dine kan du angi at du liker eller ikke liker sanger, videoer og podcaster. Du kan også fjerne likerklikk.YouTube Music-anbefalingene kan også være basert på artistene du følger på YouTube Music og YouTube. Du kan endre abonnementene dine for å endre anbefalingene.

Administrer loggen

Slik administrerer du loggen din:
  1. Velg profilbildet ditt.
  2. Velg Logg .
  3. Velg Mer » ved siden av sangen eller podcasten du vil fjerne.
  4. Velg Fjern fra seerloggen.

Sett loggen din på pause

Slik setter du loggen din på pause:

1. Velg profilbildet ditt.
  2. Velg Innstillinger .
  3. Velg Tilgang og posisjon.
  4. Slå på Sett seerloggen på pause eller Sett søkeloggen på pause.

Slett loggen

Slik sletter du loggen din:

1. Velg profilbildet ditt.
  2. Velg Innstillinger .
  3. Velg Tilgang og posisjon.
  4. Velg Administrer seerloggen eller Administrer søkeloggen, og følg veiledningen.