Tilpas din musik og dine podcasts

Med YouTube Music-appen kan du finde ny musik og nye podcasts og tilpasse din lytteoplevelse. Lær at navigere i YouTube Music-appen, og opdag ny musik baseret på dine lyttevaner.

How to use and navigate the YouTube Music App to customize your listening experience

Log ind på YouTube Music med din Google-konto for at få musik og podcasts, der er bedre tilpasset dig. Du får straks anbefalinger baseret på musik og podcasts, du har lyttet til eller set på YouTube.

Uddrag af musikvideoer

Samples er en ny oplevelse i YouTube Music-appen, der gør det sjovt, spændende og medrivende at lytte til musik. Gennemse fanen Samples for at finde en uendelig, tilpasset strøm af korte musikvideosegmenter – fra nye udgivelser til gamle favoritter.

Med Samples kan du:

• Opdage ny musik
  • Gemme sange i din samling eller på dine playlister
  • Dele med venner
  • Se hele videoer
  • Finde relaterede videoer, der indeholder sangen

Du finder Samples i YouTube Music-appen ved at trykke på Samples i menuen nederst. Få oplysninger om, hvordan du bruger fanen Samples.

Samling

Få adgang til din samling overalt i YouTube Music-appen ved at trykke på Samling  nederst på skærmen. Her kan du se din musik organiseret i forskellige kategorier:

• Playlister
  • Podcasts
  • Sange
  • Album
  • Kunstnere og abonnementer

Når du ser indhold, der er lavet til børn, eller ser infosiden om kunstneren, er valgmulighederne i menuen '' anderledes end for andet indhold. Du kan ikke føje dette indhold til en playliste eller til "Sange, jeg kan lide", og du kan ikke dele det.

Downloads

På fanen Samling kan du også finde downloads. Du kan se dine downloads ved at trykke på pilen ud for Samling øverst på siden. Brug kategorifiltrene til at finde downloadede playlister, sange, podcasts eller album.

Playlister

Du kan oprette playlister i YouTube Music-appen og på YouTube. Dine playlister vises på fanen Samling i YouTube Music-appen sammen med mix, du har gemt. Få flere oplysninger om oprettelse af playlister i YouTube Music-appen.

Sange

Du kan gemme sange i din samling ved at trykke på Menu '' og så Gem i samling. Hvis du giver et like til en video på fanen Samples , bliver hele sangen automatisk gemt i din samling.

Hvis du gemmer en sang i din samling, vises kunstneren, der har lavet sangen, i sektionen Kunstnere i din samling.

Album

Du kan gemme et helt album i din samling. Start med at søge efter det album, du vil gemme, og følg så denne vejledning:

1. Tryk på Menu ''.
  2. Tryk på Gem albummet i samlingen.

Du kan også gemme et album i din samling fra albummets infoside ved at klikke på ikonet .

Hvis du gemmer et album i din samling, vises alle de enkelte sange fra albummet i sektionen Sange i samlingen. Albumkunstneren vises i sektionen Kunstnere i samlingen.

Podcasts

Bemærk! Brugere i udvalgte lande/regioner kan have anderledes produktoplevelser.

Hvis du vil gemme en podcast i din samling, skal du klikke på Gem i samling på infosiden for podcastserien.

Når du gemmer en podcast i din samling, vises podcastens playliste på fanen Podcasts. Alle nye afsnit i podcasts, du følger, vises også på playlisten Nye afsnit i din samling.

YouTube viser afsnittets udgivelsesdato på nogle platforme og udgivelsesdatoen på YouTube på andre. Udgivelsesdatoen bliver ikke verificeret af YouTube og kan redigeres af indholdsskaberen. Hvis der ikke er en tilgængelig udgivelsesdato, viser vi afsnit efter publiceringsdatoen.

Giv musikken et like eller dislike

Giv sange, der afspilles, et like eller dislike for at tilpasse dit mix.

Musik, du har givet et like, vises på playlisten "Dine likes", som er fastgjort øverst i din samling . Sange og album, du giver et like, vises også i sektionen Sange i din samling og påvirker dine anbefalinger. Hvis du giver et like til en video på fanen Samples , bliver hele sangen automatisk gemt i din samling.

Hvis du fjerner et like fra en sang, bliver sangen ikke automatisk fjernet fra din samling. Sådan fjerner du en sang eller et album fra din samling:

1. Tryk på fanen Samling .
  2. Find den sang eller det album, du vil fjerne.
  3. Tryk på Mere '' ud for sangen eller albummet.
  4. Tryk på Fjern fra samling.

Sådan downloader du sange, du har givet et like:

1. Tryk på fanen Samling .
  2. Tryk på Playlister.
  3. Tryk på Dine likes.
  4. Tryk på Mere ''.
  5. Tryk på Download .

Hvis du ser en video eller lytter til en sang, der er lavet til børn, kan du ikke bruge like- og dislike-knapperne.

Sortér og filtrér dit indhold

I din samling kan du bruge menuen for indholdskilder til at skifte mellem din YouTube Music-samling, dine YouTube Music-downloads, uploads til YouTube eller filer på enheden.

Indholdsfiltrene øverst i din samling hjælper dig med at finde playlister, sange, album, kunstnere eller podcasts i din samling. Når du filtrerer efter sange, kan du også se en liste over genrer, der kan bruges til at skræddersy din oplevelse baseret på dit humør.

Du kan også sortere musikindhold i YouTube Music-appen baseret på din seneste aktivitet eller indhold, du har gemt eller afspillet for nylig. Uanset hvor du er, kan du altid finde den musik, du leder efter, med en hurtig sortering af dine playlister, din samling eller dine downloads.

Anbefalinger i YouTube Music

Dine anbefalinger og søgeresultater i YouTube Music kan være baseret på de sange og videoer, du har lyttet til og set på YouTube Music og YouTube. Få flere oplysninger om, hvordan du administrerer din afspilningshistorik på YouTube.

Dine anbefalinger og søgeresultater i YouTube Music kan også være baseret på de sange, videoer og podcasts, du har givet et like i YouTube Music-appen og på YouTube. Du kan give likes og dislikes samt fjerne likes fra sange, videoer og podcasts for at ændre dine anbefalinger. Dine YouTube Music-anbefalinger kan også være baseret på de kunstnere på YouTube Music og YouTube, som du abonnerer på. Du kan ændre dine abonnementer for at ændre dine anbefalinger.

Administrer din historik

Sådan administrerer du din historik:
  1. Vælg dit profilbillede.
  2. Vælg Historik .
  3. Vælg Mere '' ud for den sang eller podcast, du vil fjerne.
  4. Vælg Fjern fra afspilningshistorik.

Sæt din historik på pause

Sådan sætter du din historik på pause:

1. Vælg dit profilbillede.
  2. Vælg Indstillinger .
  3. Vælg Privatliv og lokation.
  4. Slå Sæt afspilningshistorik på pause eller Sæt søgehistorik på pause til.

Slet din historik

Sådan sletter du din historik:

1. Vælg dit profilbillede.
  2. Vælg Indstillinger .
  3. Vælg Privatliv og lokation.
  4. Vælg Administrer afspilningshistorik eller Administrer søgehistorik, og følg vejledningen.