Corregir un pagament que ha fallat o s'ha rebutjat en una compra nova

Si estàs provant de fer una compra a YouTube Music però el pagament s'ha rebutjat o no es processa, identifica quina de les situacions que es descriuen a continuació es correspon amb el teu problema i prova els passos que et suggerim. Si necessites ajuda amb un càrrec rebutjat del pagament de la teva subscripció mensual, obtén més informació en aquest enllaç.

Corregir problemes relacionats amb les targetes de crèdit i de dèbit

Aquests són alguns dels missatges d'error habituals que és possible que vegis en comprar amb les targetes de crèdit i de dèbit:

• "Targeta rebutjada"
  • "Corregiu la informació d'aquesta targeta o proveu-ne una altra."
  • "Targeta caducada"
  • "Verifiqueu la informació de la targeta i torneu-ho a provar."

Si veus un d'aquests missatges d'error, o un altre de semblant, prova de fer el següent:

Confirmar que una forma de pagament és compatible amb una compra

Algunes formes de pagament no són compatibles amb la compra de plans de prepagament i subscripcions mensuals als plans de YouTube Music a l'Índia. Si vols registrar-te a YouTube Music a l'Índia, has d'utilitzar una forma de pagament que sigui compatible amb el tipus de compra en qüestió:
  • Plans de prepagament: actualment, ni UPI ni les targetes American Express i RuPay són compatibles amb la compra de plans de prepagament. En canvi, pots provar les opcions següents:
    1. Prova una altra targeta, com ara una targeta Visa o Mastercard emesa per un banc de l'Índia per completar la compra.
    2. També pots comprar i bescanviar el teu saldo de Google Play per pagar la subscripció. Afegeix diners al saldo de Google Play i selecciona l'opció "Saldo de Google Play" com a forma de pagament. També pots obtenir més informació sobre com pots bescanviar el saldo de Google Play.
    3. Una altra opció és comprar una subscripció de pagament mensual amb una targeta que sigui compatible amb les transaccions internacionals.
  • Subscripció mensual (contínua): si vols comprar una subscripció contínua a YouTube Music o Music Premium, prova les opcions següents:
    1. Utilitza una altra targeta, com ara una targeta de crèdit Visa o Mastercard activada per fer transaccions internacionals o una targeta de crèdit American Express.
    2. També pots comprar i bescanviar el teu saldo de Google Play per pagar la subscripció contínua. Afegeix diners al saldo de Google Play i selecciona l'opció "Saldo de Google Play" com a forma de pagament. També pots obtenir més informació sobre com pots bescanviar el saldo de Google Play.
    3. Una altra opció és utilitzar una targeta de crèdit o de dèbit local per comprar un pla de prepagament d'un mes o de tres mesos.

Comprovar que la informació d'una targeta està actualitzada

Sovint, es produeixen errors en els pagaments perquè la targeta de crèdit ha caducat o l'adreça de facturació és incorrecta. Pots consultar quines formes de pagament has desat a Google Pay i quan caduquen. També pots fer clic a "Edita" en qualsevol forma de pagament que hi figuri per veure si el teu codi postal coincideix amb la teva adreça de facturació.
Si alguna de les teves formes de pagament ha caducat, segueix aquests passos per suprimir-la i, a continuació, afegeix una forma de pagament nova. Un cop hagis afegit una forma de pagament nova o actualitzat el teu codi postal, prova de tornar a fer la compra.

Enviar informació sol·licitada

Si veus un missatge d'error en què se't demana que enviïs informació addicional a Google, segueix les instruccions que s'indiquen per fer-ho. Per exemple, és possible que hagis de verificar la teva identitat a Google Pay abans de poder fer compres amb el teu Compte de Google.
També pots consultar Google Pay en qualsevol moment per veure si hi ha cap alerta o sol·licitud per corregir problemes relacionats amb el compte.

Comprovar que tens prou fons per fer la compra

De vegades, es rebutja una transacció perquè no hi ha prou fons. Comprova el teu compte per assegurar-te que en tens prou per completar la compra.
Nota: quan et registres per a una prova gratuïta, és possible que vegis una retenció d'autorització al teu compte. Aquesta retenció és per assegurar-nos que la teva forma de pagament és vàlida, i el teu banc no tardarà a suprimir-la i reembossar-la automàticament. Tot i això, és possible que es produeixi algun error durant el registre si no tens l'import de la retenció al compte.

Contactar amb un banc o l'emissor d'una targeta

És possible que la teva targeta tingui restriccions específiques que produeixin errors en el pagament. Contacta amb el banc o l'empresa emissora de la targeta per obtenir informació sobre la transacció i veure si saben per què s'ha rebutjat.
Si et trobes fora dels EUA, també hauràs de comprovar si la teva targeta i el teu banc són compatibles amb les transaccions internacionals. En funció del país on visquis, és possible que hagis de contactar amb el banc perquè autoritzi l'ús de la targeta per a transaccions en línia.

Intentar pagar amb una altra forma de pagament

• Si la primera forma de pagament que has intentat utilitzar no ha funcionat, pots provar-ne una altra. Torna a la pantalla de compra i selecciona o afegeix una altra forma de pagament.
  • Si veus una forma de pagament ombrejada mentre fas una compra a YouTube Music, significa que no és vàlida per a la compra en qüestió. Utilitza una altra forma de pagament per completar la compra.
Consell: si continues tenint problemes quan utilitzes la forma de pagament per fer una compra a YouTube Music, pots pagar amb el saldo de Google Play (si aquesta opció està disponible al teu país). Pots cercar en quins països està disponible el saldo de Google Play en aquest enllaç.

Primer, afegeix diners al saldo de Google Play i, a continuació, selecciona l'opció "Saldo de Google Play" com a forma de pagament. També pots obtenir més informació sobre com pots bescanviar el saldo de Google Play.

Problemes relacionats amb altres formes de pagament (com ara la facturació de l'operador de telefonia mòbil)

A continuació, trobaràs consells per resoldre problemes en pagar mitjançant la facturació directa de l'operador o una altra forma de pagament admesa.

Facturació de l'operador de telefonia mòbil (facturació directa de l'operador)

Consulta el nostre article sobre com pots resoldre problemes relacionats amb la facturació directa de l'operador.

Altres formes de pagament

És possible que vegis el missatge següent en utilitzar determinades formes de pagament: "El pagament s'ha rebutjat perquè hi ha hagut un problema amb el vostre compte".
És possible que vegis aquest missatge pels motius següents:
  • Hem detectat una transacció sospitosa al teu perfil de pagaments.
  • Necessitem algunes dades més per protegir el teu compte contra el frau.
  • Necessitem unes quantes dades més per complir la legislació de la UE (només per a clients dels estats membres de la Unió Europea).
Comprova a Google Pay si hi ha cap alerta o sol·licitud per corregir problemes relacionats amb el compte. Per exemple, és possible que hagis de verificar la teva identitat a Google Pay abans de poder fer compres amb el teu Compte de Google. Si no hi ha cap alerta o sol·licitud activa, assegura't que el nom, l'adreça i la informació de pagament estiguin actualitzats.

Què passa a continuació

Un cop hagis actualitzat la informació de pagament, prova de tornar a fer la compra. No intentarem tornar a aplicar-te el càrrec automàticament.