Systemkrav och tillgänglighet för appen YouTube Kids på tv

YouTube Kids is moving: In July, the YouTube Kids app icon on your TV will be going away. But, you can still use YouTube Kids on your TV by going to your child’s profile in the YouTube app.

To get started using this new experience, download the YouTube app on your smart TV, streaming device, or game console. Learn more about entering YouTube Kids through the YouTube app

Du kan öppna YouTube Kids på tv:n via YouTube-appen eller genom att ladda ned YouTube Kids-appen. Systemkrav och tillgänglighet för varje upplevelse är:

Öppna via YouTube-appen

Enheter som stöds

Obs! Du kan inte öppna YouTube Kids via YouTube-appen på en Android TV-enhet. Om du vill använda YouTube Kids på en Android TV-enhet laddar du ned YouTube Kids-appen.

Länder och regioner som stöds

Om du vill öppna YouTube Kids via YouTube-appen på smart-tv:ar, streamingenheter och spelkonsoler måste du först ha laddat ned och installerat YouTube-appen. Kontrollera om YouTube-appen är tillgänglig i ditt land.

Öppna via YouTube Kids-appen

Tv-enheter som stöds

• Chromecast med Google TV
  • Amazon Fire TV
  • Apple TV – HD och Apple TV 4K (första, andra och tredje generationen)

Smart-tv:ar som stöds

• LG:s webOS-tv:ar från 2015–2017, via LG Content Store.
  • Samsungs smart-tv:ar och Blu-ray-spelare från 2013–2017 med tillgång till Samsung App Store.
  • Sonys tv:ar från 2016–2017. Du kanske behöver göra en firmware-uppdatering för att kunna använda YouTube Kids-appen.

Google TV och andra Android TV OS-enheter

Om du har en Google TV-enhet eller en annan enhet med Android TV kan du installera YouTube Kids-appen på tv:n från Play Butik.

Länder och regioner som stöds

YouTube Kids på tv är för närvarande tillgänglig för användare i:

Argentina, Aruba (endast Android TV), Australien, Azerbajdzjan, Bangladesh (endast Android TV), Belarus, Belgien, Bermuda, Bolivia, Bosnien, Brasilien, Bulgarien, Caymanöarna, Chile, Colombia, Costa Rica, Cypern, Danmark, Dominikanska republiken, Ecuador, El Salvador, Estland, Filippinerna, Finland, Frankrike, Förenade kungariket, Georgien, Ghana, Grekland, Guatemala, Honduras, Hongkong, Indien, Indonesien, Irland, Island, Italien, Jamaica, Japan, Kanada (förutom Quebec), Kazakstan, Kenya, Kroatien, Lettland, Liechtenstein, Litauen, Luxemburg, Malaysia, Malta, Mexiko, Montenegro (endast Apple TV och smart-tv:ar), Nederländerna, Nepal, Nicaragua, Nigeria, Nordmakedonien, Norge, Nya Zeeland, Pakistan, Panama, Papua Nya Guinea, Paraguay, Peru, Polen, Portugal, Rumänien, Ryssland, Schweiz, Senegal, Serbien, Singapore, Slovakien, Slovenien, Spanien, Sri Lanka, Sverige, Sydafrika, Sydkorea, Taiwan, Tanzania, Thailand, Tjeckien, Turkiet, Turks- och Caicosöarna, Tyskland, Uganda, Ukraina, Ungern, Uruguay, USA, Venezuela, Vietnam, Zimbabwe och Österrike.

Vi arbetar med att lansera YouTube Kids i andra länder och regioner.

Obs!
  • YouTube Kids-appens tillgänglighet i dessa länder varierar beroende på tv-tillverkare.
  • I vissa länder och regioner kan du bara öppna YouTube Kids på tv-enheter via YouTube-appen. Länderna och regionerna är:
    • Algeriet, Bahrain, Egypten, Förenade Arabemiraten, Irak, Israel, Jemen, Jordanien, Kuwait, Libanon, Libyen, Marocko, Oman, Qatar, Saudiarabien och Tunisien