YouTube Kids ‑TV-sovelluksen järjestelmävaatimukset ja saatavuus

Kehitämme parhaillaan sovellusta käytettäväksi uusilla laitteilla ja uusissa maissa.

Tuetut älytelevisiot

• 2015–2017 LG:n webOS-televisiot LG Content Storen kautta
  • 2013–2017 Samsungin älytelevisiot ja Blu-Ray-soittimet, joilla voi käyttää Samsung App Storea
  • 2016–2017 Sony-televisiot (YouTube Kids ‑sovelluksen käyttäminen saattaa edellyttää laiteohjelmiston päivittämistä).

Android TV ‑laitteet

Jos laitteessasi on Android TV, voit asentaa YouTube Kids ‑TV-sovelluksen Play Kaupasta.

Tuetut maat

YouTube Kids ‑TV-sovellus on tällä hetkellä saatavilla seuraavissa maissa:

Alankomaat, Argentiina, Australia, Azerbaidžan, Belgia, Bosnia (vain Android ja Android TV), Brasilia, Bulgaria, Chile, Espanja, Etelä-Afrikka, Etelä-Korea, Filippiinit, Georgia (vain Android ja Android TV), Ghana, Indonesia, Intia, Irlanti, Italia, Itävalta, Jamaika, Japani, Kanada (pois lukien Quebec), Kazakstan, Kenia, Kolumbia, Kroatia, Luxemburg, Makedonia, Malesia, Meksiko, Montenegro (vain älytelevisiot), Nepal, Nigeria, Norja, Pakistan, Peru, Portugali, Puola, Ranska, Ruotsi, Saksa, Senegal, Serbia (vain Android- ja älytelevisiot), Singapore, Slovenia, Sri Lanka, Suomi, Sveitsi, Tansania, Tanska, Thaimaa, Uganda, Uusi-Seelanti, Valko-Venäjä, Venäjä, Vietnam, Yhdistynyt kuningaskunta, Yhdysvallat ja Zimbabwe.

YouTube Kids tulee myöhemmin saataville myös muissa maissa.

YouTube Kids ‑sovelluksen saatavuus näissä maissa määräytyy kunkin television valmistajan mukaan.