Systemkrav og tilgjengelighet for YouTube Kids-appen på TV

YouTube Kids is moving: In July, the YouTube Kids app icon on your TV will be going away. But, you can still use YouTube Kids on your TV by going to your child’s profile in the YouTube app.

To get started using this new experience, download the YouTube app on your smart TV, streaming device, or game console. Learn more about entering YouTube Kids through the YouTube app

Du kan åpne YouTube Kids på TV-en via YouTube-appen eller ved å laste ned YouTube Kids-appen. Nedenfor ser du systemkrav og tilgjengelighet for begge alternativene.

Via YouTube-appen

Støttede enheter

Merk: Du kan ikke åpne YouTube Kids via YouTube-appen på Android TV-enheter. Last ned YouTube Kids-appen for å bruke YouTube Kids på Android TV-en.

Land og regioner som støttes

For å åpne YouTube Kids via YouTube-appen på smart-TV-er, strømmeenheter og spillkonsoller må du først laste ned og installere YouTube-appen. Sjekk om YouTube-appen er tilgjengelig i landet ditt.

Via YouTube Kids-appen

Støttede TV-enheter

• Chromecast med Google TV
  • Amazon Fire TV
  • Apple TV – HD og Apple TV 4K (1., 2. og 3. generasjon)

Støttede smart-TV-er

• 2015–2017-modeller av TV-er fra LG med webOS via LG Content Store.
  • 2013–2017-modeller av smart-TV-er og Blu-ray-spillere fra Samsung med tilgang til Samsung-appbutikken.
  • 2016–2017-modeller av TV-er fra Sony (det kan hende du må installere en fastvareoppdatering for at YouTube Kids-appen skal fungere)

Google TV og andre enheter med Android TV OS

Hvis du har en Google TV-enhet eller en annen enhet med Android TV OS, kan du installere YouTube Kids-appen for TV fra Play-butikken.

Land og regioner som støttes

YouTube Kids for TV er for tiden tilgjengelig for brukere i

Argentina, Aruba (bare Android TV), Aserbajdsjan, Australia, Bangladesh (bare Android TV), Belarus, Belgia, Bermuda, Bolivia, Bosnia-Hercegovina, Brasil, Bulgaria, Canada (unntatt Quebec), Caymanøyene, Chile, Colombia, Costa Rica, Danmark, Den dominikanske republikk, Ecuador, El Salvador, Estland, Filippinene, Finland, Frankrike, Georgia, Ghana, Guatemala, Hellas, Honduras, Hongkong, India, Indonesia, Irland, Island, Italia, Jamaica, Japan, Kasakhstan, Kenya, Kroatia, Kypros, Latvia, Liechtenstein, Litauen, Luxembourg, Malaysia, Malta, Mexico, Montenegro (bare Apple TV og smart-TV-er), Nederland, Nepal, New Zealand, Nicaragua, Nigeria, Nord-Makedonia, Norge, Pakistan, Panama, Papua Ny-Guinea, Paraguay, Peru, Polen, Portugal, Romania, Russland, Senegal, Serbia, Singapore, Slovakia, Slovenia, Spania, Sri Lanka, Storbritannia, Sveits, Sverige, Sør-Afrika, Sør-Korea, Taiwan, Tanzania, Thailand, Tsjekkia, Turks- og Caicosøyene, Tyrkia, Tyskland, Uganda, Ukraina, Ungarn, Uruguay, USA, Venezuela, Vietnam, Zimbabwe og Østerrike.

Vi jobber med å gjøre YouTube Kids tilgjengelig i flere land og regioner.

Merk:
  • Tilgjengeligheten til YouTube Kids-appen i disse landene avhenger av hver enkelt TV-produsent.
  • I følgende land og regioner kan du bare åpne YouTube Kids på TV-enheter via YouTube-appen:
    • Algerie, Bahrain, De forente arabiske emirater, Egypt, Irak, Israel, Jemen, Jordan, Kuwait, Libanon, Libya, Marokko, Oman, Qatar, Saudi-Arabia og Tunisia