Aloitusnäytön videoluokat

YouTube Kidsin yläosassa näet kuvakkeita eri videoluokille:

• Ohjelmat: Lapsille sopivia videoita suosituilta YouTube-sisällöntuottajilta ja perhemedioilta sekä sisältöä, jossa esiintyy uusia ja klassisia hahmoja.
  • Musiikki: Lastenlauluja, lapsille sopivia coverkappaleita, tanssien opetusvideoita ja yhteislaulua.
  • Oppiminen: Hauskaa ja kannustavaa opetussisältöä, kuten lukemista, laskemista, kielten opettelua ja tieteellisiä kokeiluja.
  • Tutkiminen: Sisältöä, joka innostaa lapsia tutkimaan ympäröivää maailmaa, keksimään uusia harrastuksia ja tutustumaan kiinnostaviin aiheisiin.
  • Pelaaminen: Lasten suosimiin peleihin ja pelaajiin liittyvää sisältöä. Tämä luokka näytetään vain, kun sisältöasetuksena on vanhemmat lapset, ja se on käytettävissä vain tietyissä maissa.

YouTube Kidsiin saatetaan silloin tällöin lisätä väliaikaisia luokkia, kuten "Lukeminen" lukukuukauden kunniaksi.

Sovellus valitsee näiden luokkien videot YouTube Kidsin miljoonista videoista käyttämällä algoritmeja, ja valintaan osallistuu jossain määrin myös YouTuben työntekijöitä.

Jos lapsesi on katsonut YouTube Kids ‑sovelluksessa useita videoita, hän saattaa nähdä suositeltuja videoita näissä luokissa. Lisäksi Videosuositukset‑luokka näyttää suosituksia katselu- ja hakuhistorian perusteella. Tämä luokka saattaa sisältää myös Katso uudestaan ‑videoita. Lue lisää Videosuositukset- ja Katso uudestaan ‑osioista.