Annonser i YouTube Kids

For at vi skal kunne tilby en kostnadsfri tjeneste, inneholder YouTube Kids et begrenset utvalg annonser. Når barnet ditt velger en video i appen, kan det hende hen ser en annonseintro etterfulgt av en videoannonse – som er merket med «Annonse» eller «Sponset» – før videoen spilles av. Dette er betalt reklame («betalte annonser»). Vi viser bare betalte annonser som er godkjent som familievennlige, og vi gjennomgår alle betalte annonser nøye for å sørge for at de overholder retningslinjene våre. Betalte annonser omfatter ikke sporede klikk til nettsteder eller produktkjøpsflyter. Finn ut mer om retningslinjene våre for annonsering. Annonseintroer er korte animerte meldinger som vises før en betalt annonse, for at barna lettere skal forstå at det blir spilt av en betalt annonse før videoen de har valgt.

Videoer som lastes opp til YouTube av brukere, er ikke betalte annonser. Derfor merkes de ikke som annonser, og de er heller ikke underlagt retningslinjene våre for annonsering. Dette kan også inkludere innhold om eller fra selskaper som i tillegg har kjøpt annonser i appen. For eksempel kan et søk etter tog resultere i togtegnefilmer, sanger og videoer om ekte tog som er lastet opp av en bruker eller en leketogprodusent. Vi betrakter ingen av disse eksemplene som betalt annonsering, siden de ikke er en del av annonseringsprogrammet for YouTube Kids. På samme måte kan et søk etter «sjokolade» resultere i en brukeropplastet video om hvordan man lager sjokoladekarameller, selv om vi ikke tillater betalt annonsering for sjokoladeprodusenter. Finn ut mer om videoer i YouTube Kids.

Vi fjerner videoer fra YouTube Kids-appen hvis skaperen har varslet oss om en betalt produktplassering eller anbefaling i videoen sin gjennom YouTube-verktøyene for varsling om betalte produktplasseringer og anbefalinger. Innhold av overdrevent kommersiell eller salgsfremmende art er heller ikke tillatt i YouTube Kids. Du finner mer informasjon i retningslinjene for innhold i YouTube Kids.

Hvis du og barnet ditt vil se videoer uten betalte annonser, kan du prøve YouTube Kids-appen med YouTube PremiumFinn ut mer.