Mainokset YouTube Kidsissä

YouTube Kidsin maksuttomuuden mahdollistaa rajallinen mainostus. Kun lapsi valitsee sovelluksessa videon, hän saattaa sitä ennen nähdä mainosintron ja varsinaisen mainoksen, jossa lukee "Mainos" tai "Sponsoroitu". Kyseessä on maksettu mainos. Näytämme vain maksettuja mainoksia, jotka on hyväksytty koko perheelle sopiviksi. Kaikki mainokset myös tarkastetaan huolellisesti, jotta ne ovat käytäntöjemme mukaisia. Maksettuihin mainoksiin ei sisälly sellaisia, joiden klikkaaminen vie sivustolle tai verkkokauppaan. Lue lisää YouTuben mainostuskäytännöistä. Mainosintrot ovat lyhyitä animoituja viestejä, joita näytetään ennen maksettuja mainoksia. Ne auttavat lasta ymmärtämään, että ennen valittua videota näkyy maksettu mainos.

Käyttäjien YouTubeen lataamat videot eivät ole maksettuja mainoksia, joten niitä ei ole merkitty mainoksiksi eivätkä ne kuulu mainostuskäytäntöjemme piiriin. Videot voivat sisältää sisältöä yrityksiltä tai yrityksistä, jotka ovat mahdollisesti ostaneet maksettuja mainoksia sovelluksessa. Esimerkiksi hakusanalla "juna" lapsi voi nähdä ehdotuksia juna-aiheisista animaatioista ja lauluista tai videoista, joissa on oikeita junia. Ne voivat olla yksityisten käyttäjien tai lelujunia valmistavien yritysten lisäämiä, mutta niitä ei pidetä maksettuina mainoksina, sillä ne eivät ole osa YouTube Kidsin mainontaohjelmaa. Samalla periaatteella haun ”suklaa” tuloksena voidaan näyttää käyttäjän lataama video suklaajälkiruoan valmistuksesta, vaikka emme salli suklaavalmistajien maksettuja mainoksia. Lue lisää YouTube Kidsin videoista.

Poistamme videoita YouTube Kids ‑sovelluksesta, jos sisällöntuottaja ilmoittaa meille maksetusta tuotesijoittelusta tai suosittelusta videossaan YouTuben siihen tarkoitettujen ilmoitustyökalujen kautta. Ylikaupallista tai mainostavaa sisältöä ei myöskään sallita YouTube Kidsissä. Katso lisätietoja YouTube Kidsin sisältökäytännöistä.

Jos haluat katsoa lapsen kanssa videoita, joissa ei ole maksettuja mainoksia, kokeile YouTube Kids ‑sovellusta YouTube Premium ‑tilauksellaLue lisää.