Annoncer i YouTube Kids

YouTube Kids bruger annoncer i et begrænset omfang, for at tjenesten kan tilbydes uden beregning. Når dit barn vælger en video i appen, kan barnet få vist en annonceintro efterfulgt af en videoannonce – markeret som "Annonce" eller "Sponsoreret" – før den valgte video. Dette er betalte annoncer ("Betalte annoncer"). Vi viser kun Betalte annoncer, der er godkendt som familievenlige, og alle Betalte annoncer underlægges en streng gennemgangsproces for at sikre, at de overholder vores politikker. Betalte annoncer vil ikke indeholde gennemklik til websites eller købsprocesser for produkter. Få flere oplysninger om vores annonceringspolitikker. Annonceintroer er korte animerede meddelelser, der vises før en Betalt annonce for at gøre et barn opmærksom på, at der vil blive afspillet en Betalt annonce før den valgte video.

Videoer, der uploades til YouTube af brugere, er ikke Betalte annoncer, og derfor er de ikke markeret som annoncer eller underlagt vores annonceringspolitikker. Dette kan også omfatte indhold om eller fra virksomheder, der muligvis også har købt Annoncer i appen. For eksempel kan en søgning efter tog resultere i tegnefilm om tog, sange om og videoer af rigtige tog, der er uploadet af en bruger eller et legetøjsselskab, hvoraf ingen betragtes som Betalte annoncer, da de ikke er en del af annonceringsprogrammet i YouTube Kids. På samme måde kan en søgning efter chokolade resultere i en brugeruploadet video, der viser, hvordan man laver chokoladefudge, selvom vi ikke tillader betalt annoncering for chocolatierer. Få flere oplysninger om videoer på YouTube Kids.

Vi fjerner videoer fra YouTube Kids-appen, hvor youtuberen har underrettet os om betalt produktplacering eller anbefaling i deres video via YouTubes værktøjer til underretning om betalt produktplacering og anbefalinger. Indhold, der er overdrevet kommercielt eller reklamerende, er heller ikke tilladt på YouTube Kids. Du kan få flere oplysninger i vores indholdspolitikker for YouTube Kids.

Hvis du vil se videoer med dit barn uden betalte annoncer, kan du prøve YouTube Kids-appen med YouTube PremiumFå flere oplysninger.