Gestionar les restriccions del contingut

Les restriccions poden impedir que els espectadors vegin els teus vídeos o les teves publicacions de la comunitat. Les restriccions també poden afectar la monetització dels vídeos si formes part del Programa per a partners de YouTube. Per exemple, un vídeo pot no ser adequat per als espectadors menors de 18 anys o pot ser que hi hagi un problema de drets d'autor pendent.

Consultar les restriccions d'un vídeo

Aplicació YouTube Studio per a Android

1. Obre l'aplicació YouTube Studio .
  2. Al menú de la part inferior, toca Contingut .
  3. A la pestanya Vídeos, cerca i selecciona un vídeo amb una restricció. Per filtrar els vídeos, toca Filtra i selecciona els filtres que vulguis a Restriccions:
    1. Creat per a nens: Creat per a nens (definit per tu), Definit com a creat per a nens (definit per YouTube), No creat per a nens o No definit.
  4. A la pàgina Detalls, selecciona Restriccions per obtenir un resum de la restricció del vídeo i l'estat de les comprovacions.
    1. En el cas de les restriccions d'edat i la idoneïtat per a anuncis, pots enviar una apel·lació. En el cas de les reclamacions de drets d'autor, pots impugnar-les.

Tipus de restriccions

Drets d'autor

Si penges un vídeo que inclou contingut protegit per drets d'autor, pot rebre una reclamació de Content ID o un toc d'atenció per infracció dels drets d'autor.

Condicions i polítiques

Si YouTube ha retirat el teu vídeo o publicació, n'ha limitat la monetització o l'ha definit com a privat per un problema amb les condicions d'ús, veuràs "Condicions d'ús" a la columna "Restriccions". Es poden produir problemes amb les condicions d'ús en els casos següents:

Restriccions d'edat

Si el teu vídeo no és adequat per als espectadors menors de 18 anys, és possible que es consideri contingut amb restricció d'edat.

Creat per a nens

Si el teu contingut s'ha definit com a creat per a nens, restringirem algunes funcions per complir la legislació aplicable.

Idoneïtat per a anuncis

Si formes part del Programa per a partners de YouTube i el teu contingut s'identifica com a no adequat per a la majoria dels anunciants, és possible que el vídeo es publiqui sense anuncis o amb anuncis limitats.