Få adgang til avancerede funktioner og funktioner på mellemniveau

Bemærk! Denne artikel dækker ikke verificeringsbadges til kanaler. Få flere oplysninger om verificeringsbadges i denne artikel i Hjælp.

YouTube byder på mange værktøjer og funktioner, som hjælper dig med at få mest muligt ud af din kanal. De fleste youtubere har adgang til disse funktioner, men nogle funktioner kræver yderligere verificering for at blive aktiveret. Disse yderligere adgangskrav gør det sværere for svindlere, spammere og andre ondsindede aktører at gøre skade. Det er kun primære kanalejere, der kan verificere deres identitet for at få adgang til yderligere funktioner.

Adgang til funktioner på mellemniveau

Fuldfør verificering via telefon for at få adgang

Hvis du fuldfører verificeringen via telefon, får du adgang til funktioner på mellemniveau. Her kan du se, hvordan du får adgang til avancerede funktioner.

1. Log ind på YouTube Studio på en computer.
  2. Klik på Indstillinger.
  3. Klik på Kanal.
  4. Klik på Adgang til funktioner og så Funktioner på mellemniveau og så VERIFICER TELEFONNUMMER.

Du bliver bedt om at angive et telefonnummer. Vi sender en verificeringskode via en besked eller et taleopkald til det telefonnummer, du angiver.

Adgang til avancerede funktioner

Avancerede funktioner er en række YouTube-funktioner, der f.eks. omfatter muligheden for at fastgøre kommentarer og få højere grænser for daglige uploads.

Hvis du vil have adgang til avancerede funktioner, skal du først fuldføre verificering via telefon. Derefter kan du vælge at opbygge tilstrækkelig kanalhistorik eller fuldføre verificering via id eller video nedenfor.

Id- og videoverificering er ikke tilgængelig for alle youtubere. Din aktuelle status for kvalifikation til funktioner i YouTube Studio vil altid fortælle dig, hvad du skal gøre for at få adgang til avancerede funktioner.

Brug verificering via telefon og id-/videoverificering for at få adgang

Fuldfør verificering via telefon

1. Log ind på YouTube Studio på en computer.
  2. Klik på Indstillinger.
  3. Klik på Kanal.
  4. Klik på Adgang til funktioner og så Funktioner på mellemniveau og så VERIFICER TELEFONNUMMER.
  5. Du bliver bedt om at angive et telefonnummer. Vi sender en verificeringskode via en besked eller et taleopkald til det telefonnummer, du angiver.

Når du har fuldført verificering via telefon, er næste trin at fuldføre verificeringen via id eller video.

Bemærk! Din id-/videoverificering slettes normalt et par måneder efter, du har opbygget tilstrækkelig kanalhistorik, eller efter 2 år, hvis du ikke har brugt avancerede funktioner.

Fuldfør id-verificering

1. Log ind på YouTube Studio
  2. Klik på Indstillinger.
  3. Klik på Kanal
  4. Klik på Adgang til funktioner og så Avancerede funktioner og så FÅ ADGANG TIL FUNKTIONERNE.
  5. Vælg Brug dit id, og klik derefter på Send mail. Google sender en mail til dig. Du kan også scanne en QR-kode i stedet.
  6. Åbn mailen på din telefon, og tryk på Start verificeringen.
  7. Læs forklaringen på, hvordan Google bruger dit id, og hvordan dit id bliver gemt. For at fortsætte med verificeringen skal du klikke på Jeg accepterer
  8. Følg vejledningen for at tage et billede af dit id. Bemærk! Sørg for, at fødselsdatoen på dit id matcher fødselsdatoen på din Google-konto
  9. Klik på Send. Efter indsendelsen gennemgår vi dit id. Dette tager normalt 24 timer.

Få flere oplysninger om, hvordan dine data til id-verificering bruges.

Eller

Fuldfør videoverificering

1. Log ind på YouTube Studio.
  2. Klik på Indstillinger .
  3. Klik på Kanal.
  4. Klik på Adgang til funktioner og så Avancerede funktioner og så FÅ ADGANG TIL FUNKTIONERNE.
  5. Vælg Brug videoverificering, klik på Næste og Send mail.
    • Google sender en mail til dig. Du kan også scanne en QR-kode i stedet.
  6. Åbn mailen på din telefon, og tryk på Start verificering.
  7. Følg vejledningen for at udføre en handling som f.eks at følge en prik eller dreje hovedet.
  8. Når verificeringsvideoen er uploadet, gennemgår vi den.
    • En gennemgang tager normalt 24 timer. Du modtager en mail, når den er godkendt.

Få flere oplysninger om, hvordan dine data til videoverificering bruges.

Brug kanalhistorik til at få adgang

Du skal også fuldføre verificering via telefon for at få adgang til avancerede funktioner ved hjælp af din kanalhistorik.

Fuldfør verificering via telefon

1. Log ind på YouTube Studio på en computer.
  2. Klik på Indstillinger.
  3. Klik på Kanal.
  4. Klik på Adgang til funktioner og så Funktioner på mellemniveau og så VERIFICER TELEFONNUMMER.
  5. Du bliver bedt om at angive et telefonnummer. Vi sender en verificeringskode via en besked eller et taleopkald til det telefonnummer, du angiver.

Data fra din kanalhistorik bruges til at afgøre, om dit indhold og din aktivitet konsekvent følger YouTubes retningslinjer for fællesskabet.

Din kanalhistorik er en registrering af:

• Kanalaktivitet (f.eks. videouploads, livestreams og målgruppens engagement).
  • Personoplysninger, der er relateret til din Google-konto.
    • Hvornår og hvordan kontoen blev oprettet.
    • Hvor ofte den bruges.
    • Din metode til at tilknytte Google-tjenester.

De fleste aktive kanaler har allerede tilstrækkelig kanalhistorik til at aktivere avancerede funktioner, uden at der kræves yderligere handlinger. Vi er dog klar over, at vi af og til kan begå fejl, og vi tilbyder derfor også andre verificeringsmuligheder for hurtigere adgang.

Opbyg og vedligehold din kanalhistorik

Avancerede funktioner er en række YouTube-funktioner, der f.eks. omfatter muligheden for at fastgøre kommentarer og få højere grænser for daglige uploads. Youtubere kan få adgang til avancerede funktioner ved konsekvent at følge YouTubes retningslinjer for fællesskabet og opbygge tilstrækkelig kanalhistorik. Hvis du ikke overholder vores politikker, vil det tage længere tid at blive kvalificeret. Kanaler, der allerede har adgang til avancerede funktioner, kan miste kvalificeringen.

Nedenfor kan du se eksempler på handlinger, der kan forsinke kvalificeringen eller føre til, at en kanal degraderes til et niveau med mere begrænset adgang til funktioner. Husk, at dette ikke er en komplet liste:

Få adgang til funktioner igen

Hvis din adgang til avancerede funktioner begrænses, modtager du en mail. Kanaler kan få adgang igen ved at forbedre deres kanalhistorik eller ved at gennemgå verificering. Regelmæssigt aktive kanaler, der konsekvent følger YouTubes retningslinjer for fællesskabet, kan normalt genopbygge tilstrækkelig kanalhistorik inden for 2 måneder.

Bemærk! Id- og videoverificering ikke er tilgængelig for alle youtubere. Din aktuelle status for kvalifikation til funktioner i YouTube Studio vil altid fortælle dig, hvad du skal gøre for at få adgang til avancerede funktioner.

Find og ret problemer

• Hvis du får meddelelsen: "Avancerede YouTube-funktioner er ikke tilgængelige for denne konto":
    Dette betyder, at du er logget ind på en konto, hvor du ikke er den primære ejer. Dette kan ske, hvis du er logget ind på en forældrestyret konto, eller du logger ind på en brandkonto.
  • Hvis du får meddelelsen: "Tjek din browser":
    Din browser er ikke kompatibel. Husk at opdatere din enhed til det nyeste operativsystem og den nyeste browserversion.
  • Hvis du får meddelelsen: "Denne telefons kamera kan ikke bruges til id-verificering":
    Dit kamera er ikke kompatibelt. Log ind med en telefon, som har et kamera på bagsiden i fuld HD for at sende dit id.
  • Hvis du får meddelelsen: "En anden app bruger muligvis dit kamera". Luk åbne apps, og prøv igen":
    Det betyder, at andre apps gør brug af dit kamera. Luk åbne apps, og prøv igen.

Ofte stillede spørgsmål

Hvorfor beder YouTube om telefonnummer/videoverificering/gyldigt id?

YouTube fjerner millioner af kanaler hvert år på baggrund af indhold og adfærd, der er i strid med retningslinjerne. Mange af disse kanaler oprettes af de samme grupper og enkeltpersoner, som bruger eller overforbruger de samme typer funktioner i et forsøg på at vildlede, svindle eller misbruge seere, youtubere og annoncører. Verificering af din identitet er en måde at tackle misbrug på og afgøre, om du tidligere har overtrådt vores politik, samt begrænse gentagne ansøgninger.

Hvordan bruges mine data for id- og videoverificering?

Telefonnummer

Hvis du vælger at indsende et telefonnummer, bruger vi det til at:

• Sende dig en verificeringskode.

Id-verificering

Når du har indsendt et gyldigt id (f.eks. et pas eller et kørekort), bruger vi det til at bekræfte:

• Din fødselsdato
  • At dit id er gyldigt og ikke udløbet
  • At du ikke tidligere er blevet suspenderet for overtrædelse af YouTubes politikker

Det hjælper os også med at beskytte mod bedrageri og misbrug og kan forbedre vores verificeringssystemer.

Din id- eller videoverificering slettes automatisk fra din Google-konto inden for 2 år. Den slettes typisk inden for et par måneder, når du har opbygget en tilstrækkelig kanalhistorik, eller efter 1 år, hvis du ikke har brugt de avancerede funktioner. Få flere oplysninger om, hvordan du sletter dine verificeringsdata.

Videoverificering

En videoverificering er en kort video af en persons ansigt. Vi bruger denne video til at hjælpe os med at verificere:

• At du er et rigtigt menneske
  • At du er gammel nok til at bruge Googles tjenester
  • At du ikke er blevet suspenderet for overtrædelse af YouTubes politikker

Det hjælper os også med at beskytte mod bedrageri og misbrug og kan forbedre vores verificeringssystemer.

Din id- eller videoverificering slettes automatisk fra din Google-konto inden for 2 år. Den slettes typisk inden for et par måneder, når du har opbygget en tilstrækkelig kanalhistorik, eller efter 1 år, hvis du ikke har brugt de avancerede funktioner. Få flere oplysninger om, hvordan du sletter dine verificeringsdata.

Opbevaring og sletning af data

Du kan til enhver tid slette din id- eller videoverificering på din Google-konto. Bemærk, at du ikke kan bruge de avancerede YouTube-funktioner, hvis du sletter en af disse, før du har etableret din YouTube-kanalhistorik, medmindre du:

•  Etablerer din YouTube-kanalhistorik

Eller

• Fuldfører id- eller videoverificeringen igen

Vi undersøger, om du tidligere har overtrådt vores politik, og begrænser gentagne ansøgninger for at sikre, at enkeltpersoner eller grupper ikke omgår vores restriktioner ved at oprette nye konti. Google gemmer muligvis dit id eller dine video- og ansigtsgenkendelsesdata i et stykke tid for at beskytte mod misbrug.

Disse data opbevares i maksimalt 3 år efter din sidste interaktion med YouTube.

Hvis du ikke vil angive et id eller en videoverificering til at aktivere avancerede funktioner, så behøver du ikke at gøre det. Du kan altid opbygge en tilstrækkelig kanalhistorik i stedet. Når du er klar til at aktivere avancerede funktioner, har du muligvis opbygget en tilstrækkelig historik alligevel.

Når du bruger vores tjenester, betror du os dine oplysninger. Vi er opmærksomme på, at det er et stort ansvar og arbejder hårdt på at beskytte dine oplysninger og overlade kontrollen til dig. Googles privatlivspolitik er gældende her, ligesom den er for alle vores produkter og funktioner.

Bemærk! Vi sælger aldrig dine personlige oplysninger til nogen.

Jeg har allerede gennemgået en verificering. Hvorfor bliver jeg bedt om at verificere igen?

For at sikre, at vi følger ansvarlig databehandling, bliver din id- eller videoverificering automatisk slettet, når du har nået tilstrækkelig kanalhistorik, eller den kan blive slettet, hvis du ikke bruger avancerede funktioner i 1 år. Du kan også til enhver tid vælge at slette din id- eller videoverificering på din Google-konto

Hvis din verificering slettes, skal du have tilstrækkelig kanalhistorik eller indsende id- eller videoverificering igen for at fortsætte med at bruge avancerede funktioner.

Hvordan sletter jeg mine verificeringsdata?

Vigtigt! Hvis du sletter din id- eller videoverificering, inden du har opbygget en kanalhistorik, mister du din adgang til avancerede funktioner.
  1. Log ind på din Google-konto.
  2. Klik på Personlige oplysninger til venstre.
  3. Klik på Id-dokument eller Videoverificering.
  4. Klik på Slet Slet.
Hvorfor er en smartphone påkrævet? Kan jeg ikke bare uploade en video eller et billede af mit id?

En smartphone er påkrævet, fordi den giver ekstra sikkerhed, som gør det sværere for svindlere og spammere at gøre skade.

Jeg har ikke modtaget verficeringskoden på min telefon. Hvad er der galt?

Du bør modtage koden med det samme. Hvis det ikke er tilfældet, kan du anmode om en ny kode. Sørg for, at du ikke støder på nogen af disse almindelige problemer:

• Leveringen af beskeder kan være forsinket. Forsinkelser kan opstå i tæt bebyggede områder, eller hvis du ikke har et stærkt signal. Hvis du ikke har modtaget beskeden inden for et par minutter, kan du prøve at verificere via taleopkald i stedet.
  • Hvis du allerede har verificeret 2 kanaler med 1 telefonnummer, skal du verificere et nyt telefonnummer. For at forhindre misbrug begrænser vi antallet af kanaler, der kan være knyttet til hvert telefonnummer.
  • Nogle lande/regioner og mobilselskaber understøtter ikke beskeder fra Google. De fleste mobilselskaber understøtter beskeder fra Google. Hvis dit mobilselskab ikke understøtter beskeder fra Google, kan du prøve et taleopkald eller bruge et andet telefonnummer.
Mit gyldige id/min videoverificering blev afvist. Hvad kan jeg gøre?

Hvis dit første forsøg blev afvist, får du besked via mail. Vi anbefaler, at du gennemgår vores tips i mailen.

Hvis verificeringen ikke lykkes i andet forsøg, skal du vente 30 dage, før du prøver en af verificeringsmetoderne igen. Hvis du mener, at din anden videoverificering skulle have været godkendt, kan du appellere og fortælle os hvorfor.

Du kan også vente og opbygge din kanalhistorik i stedet.

Hvorfor kan jeg ikke se muligheden for at gennemføre id- eller videoverificering?

Id- og videoverificering er ikke tilgængelig for alle youtubere, og i så fald skal du opbygge tilstrækkelig kanalhistorik for at få adgang til avancerede funktioner. Din aktuelle status for kvalifikation til funktioner i YouTube Studio vil altid fortælle dig, hvad du skal gøre for at få adgang til avancerede funktioner.
Hvordan fungerer det for kanaler, som har flere brugere?

Hvis du har en brandkonto:

Det er kun den primære ejer af kanalen, som kan foretage identitetsverificering. Afhængigt af deres status for verificering har alle brugere på kanalen adgang til de samme funktioner som den primære ejer.

Hvis du ikke har en brandkonto:

Det er kun ejeren af kanalen, som kan foretage identitetsverificering. Afhængigt af deres verificeringsstatus har alle brugere på kanalen adgang til de samme funktioner som ejeren.