Livestriimien katseleminen

Katso livestriimejä ja ensiesityksiä ja chattaile niiden aikana muiden kanssa YouTubessa.

• Livestriimit ovat reaaliajassa lähetettyjä sisältöjä YouTubessa.
  • Ensiesitysten avulla voit katsoa uuden videon sisällöntuottajien ja heidän yhteisöjensä kanssa samaan aikaan.

Livestriimien ja ensiesitysten hakeminen ja katsominen

Näin voit selata tulevia ja parhaillaan esitettäviä livestriimejä ja ensiesityksiä:

1. Siirry osoitteeseen YouTube.com.
  2. Valitse vasemmalta Nousussa .
  3. Valitse yläreunasta Live.

Vinkki: Voit lisätä ilmoituksen livestriimin tai ensiesityksen alkamisesta valitsemalla Aseta muistutus.

Livestriimin uusintojen hakeminen ja katsominen

Kun livestriimi on päättynyt, kanava voi postata striimin kohokohtia tai näyttää koko striimin uusinnan. Kohokohdat ja uusinnat näkyvät videoina. Myös live-chatin uusinta voidaan näyttää.

Chattaile muiden kanssa

Voit jutella muiden kanssa live-chatissa samalla, kun katsot livestriimiä tai ensiesitystä. Muista noudattaa YouTuben yhteisön sääntöjä ja livestriimien turvallisuusohjeita.

Joissakin live-chateissa sinulla on mahdollisuus tukea sisällöntuottajia Super Chatin ja Super Stickersien avulla.

Super Chat ja Super Stickersit ovat värikkäitä, chattiin kiinnitettäviä viestejä ja tarroja, joita voi käyttää livestriimien ja ensiesitysten aikana.

Katso lisätietoja live-chatin käyttämisestä.