Se livestreams

Se og chat med andre på YouTube ved hjælp af livestreams og premierevideoer.

• Med livestreams kan du se indhold, som sendes i realtid, sammen med andre på YouTube.
  • Med premierevideoer kan du se nye videoer sammen med youtubere og deres fællesskab i realtid.

Find og se livestreams og premierevideoer

Sådan kan du finde kommende og igangværende livestreams og premierer:

1. Gå til YouTube.com.
  2. Klik på Hot lige nu i venstre side.
  3. Tryk på destinationen Live øverst.

Tip! Få en notifikation, når en livestream eller premierevideo går i gang ved at trykke på Indstil påmindelse.

Find og se livestreams igen

Når en livestream er slut, kan kanalen vælge at opslå livestreamen eller højdepunkter fra den. Livestreams i fuld længde og højdepunkter fra livestreams vises som videoer. Kanalen kan også vælge at aktivere genafspilning af livechat.

Chat med andre

Du kan sende beskeder til andre i livechatten, mens du ser en livestream eller premierevideo. Husk at følge YouTubes retningslinjer for fællesskabet og retningslinjerne for sikkerhed i livestreams.

Nogle livechats giver dig mulighed for at støtte youtubere ved at sende dem en Super Chat eller Super Stickers.

Super Chat og Super Stickers giver seerne mulighed for at købe farvestrålende, fastgjorte chatbeskeder og stickers under livestreams og premierevideoer.

Få flere oplysninger om at bruge livechat.

Vis reaktioner

Når du ser en livestream, mens livechatten er åben, kan du bruge reaktioner til at reagere i øjeblikket på det, der sker. Du og andre seere kan se anonymiserede reaktioner. Det vil ikke være muligt at se, hvilke brugere der har givet en bestemt reaktion.

Du kan vælge mellem reaktionerne hjerte, smiley, bordbombe, blussende ansigt og "100".

Hvis du ikke vil se reaktioner, kan du skifte til fuld skærm i vandret tilstand på din mobilenhed.