Mirar reproduccions en directe

Mira vídeos i xateja amb altres persones a YouTube mitjançant les reproduccions en directe i les estrenes.

• Les reproduccions en directe et permeten veure contingut que s'està emetent en temps real amb altres persones de YouTube.
  • Les estrenes et permeten veure un vídeo nou amb els creadors i les seves comunitats en temps real.

Cercar i mirar transmissions en directe i estrenes

Per navegar per les transmissions en directe i les estrenes actuals i pròximes:

1. Ves a YouTube.com.
  2. A l'esquerra, fes clic a Tendències .
  3. A la part superior, fes clic a la pàgina En directe.

Consell: per rebre una notificació quan una transmissió en directe o una estrena estigui en directe, fes clic a Configura un recordatori.

Cercar i mirar transmissions en directe que ja han finalitzat

Un cop ha acabat una transmissió en directe, és possible que el canal la publiqui perquè es pugui tornar a reproduir o en publiqui els moments destacats. Es mostraran com a vídeos. Pot ser que el canal decideixi mostrar també una reproducció del xat en directe.

Xatejar amb altres persones

Mentre mires una transmissió en directe o una estrena, pots interaccionar amb altres persones enviant missatges al xat en directe. Recorda seguir les directrius de la comunitat de YouTube i les directrius per protegir-se a les reproduccions en directe.

En alguns xats en directe, tens l'opció de donar suport als creadors enviant-los un Super Chat o Super Stickers.

Durant les reproduccions en directe i les estrenes, Super Chat i Super Stickers permeten als espectadors comprar adhesius i missatges de xat fixats de colors brillants.

Obtén més informació sobre com pots utilitzar el xat en directe.

Deixar reaccions

Mentre mires una transmissió en directe amb el xat obert, pots utilitzar les reaccions per respondre al que passa al moment. Tant tu com altres espectadors podeu veure les reaccions anonimitzades; tot i això, no podreu veure quins usuaris han deixat una reacció determinada.

Pots triar entre aquestes reaccions: cor, cara somrient, tub de confeti, cara enrojolada i "100".

Si no vols veure les reaccions, pots canviar el dispositiu mòbil al mode de pantalla completa horitzontal.