Kyk regstreekse strome

Kyk en klets met ander mense op YouTube met regstreekse strome en Premières.

• Regstreekse strome maak dit vir jou moontlik om media te kyk wat ander mense intyds deur YouTube uitsaai.
  • Premières maak dit vir jou moontlik om ’n nuwe video intyds saam met skeppers en hul gemeenskap te kyk.

Soek en kyk regstreekse strome en premières

Hoe om deur komende en huidige regstreekse strome en premières te blaai:

1. Gaan na YouTube.com
  2. Klik Gewild aan die linkerkant.
  3. Klik boaan op die Regstreeks-bestemming.

Wenk: Kry ’n kennisgewing wanneer ’n regstreekse stroom of première begin deur Stel onthounota te klik.

Soek en kyk herspele van regstreekse strome

Wanneer ’n regstreekse stroom verby is, kan ’n kanaal hoogtepunte of ’n herspeling van die stroom in hul kanaal plaas. Hoogtepunte en herspelings verskyn as video's. Die kanaal kan kies om ook ’n herspeling van die regstreekse klets te wys.

Klets met ander mense

Jy kan met ander mense interaksie hê terwyl jy ’n regstreekse stroom of ’n Première kyk deur boodskappe in regstreekse klets te stuur. Onthou om te voldoen aan YouTube se gemeenskapsriglyne en riglyne om veilig te bly in regstreekse strome.

Sommige regstreekse kletse gee jou die opsie om skeppers te ondersteun deur vir hulle ’n Superklets of Super Stickers te stuur.

Superklets en Super Stickers maak dit vir kykers moontlik om tydens regstreekse strome en Premières helderkleurige, vasgespelde kletsboodskappe en plakkers te koop.

Kom meer te wete oor die gebruik van regstreekse klets.

Gee reaksies

Jy kan reaksies gebruik terwyl jy ’n regstreekse stroom met die klets oop kyk om oombliklik te reageer op wat gebeur. Jy en ander kykers kan reaksies sien wat anoniem gemaak is; dit sal nie moontlik wees om te sien watter gebruikers ’n sekere reaksie gegee het nie.

Jy kan uit die volgende reaksies kies: hartjie, glimlaggende gesiggie, partytjieklapper, blosende gesiggie en “100”.

As jy nie reaksies wil sien nie, kan jy jou mobiele toestel na horisontale volskermmodus toe oorskakel.