Trobar vídeos més ràpidament

Quan comences una cerca a YouTube, pots trobar allò que busques més ràpidament amb els suggeriments automatitzats, que s'anomenen prediccions de cerca. Aquestes prediccions provenen de termes de cerca que poden estar relacionats amb allò que estàs cercant i el que altres persones ja han cercat.

Com funcionen les prediccions de cerca

YouTube fa prediccions de cerca en funció de factors com ara la popularitat o la similitud. Quan selecciones una predicció, veus els resultats del que has triat.

D'on provenen les prediccions de cerca

• Dels termes de cerca que introdueixes.
  • De les cerques rellevants que has fet o els vídeos que has mirat anteriorment (sempre que tinguis la sessió iniciada al teu Compte de Google i l'opció Activitat al web i en aplicacions activada).
  • Del que busquen altres persones, incloses les tendències de cerca, que són temes populars a la teva zona que canvien durant el dia i que no estan relacionats amb el teu historial de cerques.
Nota: les prediccions de cerca no són respostes a la teva consulta. Tampoc no són un judici per part d'altres persones o YouTube sobre els teus termes de cerca.

Per què és possible que no vegis prediccions de cerca

Si no veus cap predicció per a un terme de cerca, és possible que l'algoritme hagi detectat el següent:

• El terme de cerca no és popular.
  • El terme de cerca és massa nou. És possible que hagis d'esperar uns quants dies o setmanes per veure'n prediccions.
  • S'ha associat un terme ofensiu o sensible a un nom i s'ha aplicat una regla.
  • Els usuaris han marcat el suggeriment com a inadequat.
  • El terme de cerca infringeix les polítiques de YouTube. Obtén més informació sobre les polítiques de la compleció automàtica.

Desactivar les prediccions personalitzades

És possible que vegis prediccions personalitzades tant si has iniciat la sessió com si no. Per desactivar les prediccions de cerca personalitzades, pots suprimir el teu historial de cerques i el teu historial de visualitzacions o desactivar l'opció Activitat al web i en aplicacions. Obtén informació sobre com pots desactivar l'opció Activitat al web i en aplicacions

Informar d'una predicció

Ens esforcem per evitar les prediccions inadequades, però no sempre ho aconseguim. Si creus que una predicció infringeix alguna de les polítiques de la compleció automàtica, segueix aquests passos per informar-ne al web:

1. A la barra de cerca, a la part inferior del quadre de predicció, fes clic a Informa de prediccions de cerca.
  2. Envia els teus suggeriments.
  3. Selecciona Envia.

Revisarem els suggeriments que ens envies, però no suprimirem automàticament les prediccions de què informes.

Tinc un problema legal amb la predicció

Per sol·licitar la supressió de contingut que creus que és il·legal, emplena aquest formulari.