Veure o suprimir l'historial de cerques

Pots utilitzar l'historial de cerques per trobar un vídeo concret que vas cercar fa temps.

També pots esborrar tot l'historial de cerques, posar-lo en pausa o suprimir entrades de cerca concretes dels suggeriments de cerca. Aspectes que cal tenir en compte:

• Les entrades de cerca que suprimeixis ja no influiran en les recomanacions.
  • Un cop hagis esborrat l'historial de cerques, les cerques anteriors ja no es mostraran com a suggeriments al quadre de cerca.
  • Les consultes de cerca que introdueixis mentre l'historial de cerques estigui en pausa no s'hi desaran.

Si has suprimit un vídeo de l'historial de visualitzacions mentre el dispositiu estava sense connexió, els canvis poden tardar unes hores a sincronitzar-se.

Nota: per veure o suprimir el contingut que has vist anteriorment a YouTube, consulta el teu historial de visualitzacions.

Segueix les instruccions que s'indiquen a continuació per a l'aplicació o el lloc web per a mòbils de YouTube.

Aplicació YouTube

Posar en pausa l'historial de cerques

Per posar en pausa l'historial de cerques del teu compte, toca la foto de perfil  i després Configuració i després Historial i privadesa i activa l'opció Posa en pausa l'historial de cerques.

Suprimir cerques concretes

Per suprimir cerques concretes de l'historial de cerques quan hagis iniciat la sessió al teu compte, segueix aquests passos:

1. Toca Cerca .
  2. Mantén premut un resultat de cerca suggerit que tingui la icona de l'historial  al costat.
  3. Toca Suprimeix a la finestra emergent.

Esborrar tot l'historial de cerques

Per esborrar l'historial de cerques del teu compte, toca la foto de perfil  i després Configuració i després Historial i privadesa i toca Esborra l'historial de cerques.

Lloc web per a mòbils

Posar en pausa l'historial de cerques

Per posar en pausa l'historial de cerques del teu compte, ves a la pestanya Compte  i després Historial i després Historial de cerques i toca Posa en pausa l'historial de cerques.

Suprimir cerques concretes

Per suprimir cerques concretes de l'historial de cerques quan hagis iniciat la sessió al teu compte, segueix aquests passos:

1. Ves a la pestanya Compte  i després Historial i després Historial de cerques.
  2. Selecciona Més  a la dreta de la consulta de cerca i, a continuació, toca Suprimeix de l'historial de cerques.

Esborrar l'historial de cerques

Per esborrar l'historial de cerques del teu compte, ves a la pestanya Compte  i després Historial i després Historial de cerques i toca Esborra tot l'historial de cerques.

Televisor, videoconsoles o descodificadors multimèdia

1. Al menú de l'esquerra, ves a Configuració .
  2. Selecciona Esborra l'historial de cerques.
  3. Selecciona el botó "Esborra l'historial de cerques".
Nota: hi ha funcions de l'historial de cerques que no estan disponibles si la sessió està tancada. Inicia la sessió al teu compte per accedir a l'historial de cerques complet.

Consulta altres articles per obtenir més informació sobre l'historial de visualitzacions, sobre com pots suprimir el contingut recomanat i sobre com pots millorar les recomanacions.