Consultar les notificacions de subscriptors

Els creadors sovint es pregunten com les notificacions afecten les visualitzacions dels vídeos. Pots utilitzar les targetes "Notificacions de campana dels subscriptors" i "Notificacions de campana enviades" a YouTube Studio per obtenir informació sobre l'impacte de les notificacions. Aquestes targetes es mostraran automàticament quan tinguis prou subscriptors. Obtén més informació sobre les opcions de notificació a YouTube.

S'han enviat les notificacions als meus subscriptors?

Consultar les mètriques de les notificacions de campana dels subscriptors

1. Inicia la sessió a YouTube Studio.
  2. Al menú de l'esquerra, selecciona Analítiques.
  3. Selecciona Públic.
  4. Cerca la targeta "Notificacions de campana dels subscriptors".

Informació sobre les mètriques de les notificacions de campana dels subscriptors

La targeta "Notificacions de campana dels subscriptors" et permet fer-te una idea del percentatge de subscriptors que reben notificacions del teu canal (per exemple, sobre pujades de vídeos nous, estrenes o reproduccions en directe).

Subscriptors que han activat l'opció "Totes les notificacions" per al teu canal: aquesta mètrica representa el percentatge de subscriptors que ha triat rebre totes les notificacions.

Subscriptors que han activat l'opció "Totes les notificacions" per al teu canal i les notificacions de YouTube: aquesta mètrica t'indica quin percentatge de subscriptors ha activat totes les notificacions del teu canal. Aquests subscriptors també tenen les notificacions activades al dispositiu i al seu Compte de Google.

Si els subscriptors toquen la campana però desactiven les notificacions de YouTube al compte o a l'aplicació mòbil, no es comptaran en aquesta mètrica. Els subscriptors que activin les notificacions de YouTube han de tenir la sessió iniciada per poder rebre notificacions almenys en un dispositiu. Aquests subscriptors han d'activar les notificacions del compte en un dels llocs següents:

• A l'ordinador, a Configuració i després Notificacions i després Subscripcions a canals.
  • Al mòbil, a Configuració i després Notificacions i després Subscripcions.

A més, han d'activar les notificacions de YouTube almenys en un dispositiu:

• A l'ordinador, activa les notificacions d'escriptori a Configuració i després Notificacions i després Notificacions d'escriptori.
  • Al dispositiu mòbil, assegura't que les notificacions de l'aplicació YouTube estiguin activades a la configuració del dispositiu.

Consultar les mètriques de les notificacions de campana enviades

La targeta "Notificacions de campana enviades" es mostra automàticament a la pestanya Abast de YouTube Analytics quan tens prou subscriptors. La targeta està disponible per a vídeos concrets.

1. Inicia la sessió a YouTube Studio.
  2. Al menú de l'esquerra, selecciona Contingut.
  3. Fes clic al títol o a la miniatura d'un vídeo.
  4. Al menú de l'esquerra, selecciona Analítiques i després Abast.
  5. Cerca la targeta "Notificacions de campana enviades".

Informació sobre les mètriques de les notificacions de campana enviades

• Notificacions de campana enviades: és el nombre de notificacions de campana enviades als subscriptors que reben totes les notificacions del teu canal i que han activat les notificacions de YouTube al compte i al dispositiu.
  • CTR (ràtio de clics d'entrada) de les notificacions: és el percentatge d'espectadors que han fet clic a la notificació de campana que han rebut sobre el vídeo.
  • Visualitzacions procedents de les notificacions de campana: són les visualitzacions d'espectadors que han fet clic en una notificació de campana i han vist el vídeo immediatament. No s'hi inclouen els espectadors que han vist una notificació de campana i que han mirat el vídeo més tard. A l'informe d'abast, pots consultar un desglossament de les visualitzacions procedents de les notificacions de l'aplicació en comparació amb les procedents de les notificacions per correu electrònic.

Preguntes més freqüents sobre les notificacions de campana dels subscriptors

Què implica que s'hagi activat l'opció "Totes les notificacions" per al teu canal?

Hi ha diferents versions de la campana per ajudar els espectadors a entendre els diversos tipus de notificacions de YouTube:

•  Totes: els subscriptors rebran totes les notificacions del canal, excepte les notificacions que superin els límits diaris.
  • Personalitzades: els subscriptors rebran un subconjunt personalitzat de notificacions del canal.
  • Cap: els subscriptors veuran aquesta versió de la campana si no poden rebre notificacions del canal a causa de la configuració del dispositiu.

La mètrica "Subscriptors que han activat l'opció Totes les notificacions per al teu canal" no inclou els subscriptors que hagin triat rebre notificacions personalitzades o que hagin desactivat les notificacions del canal al gestor de subscripcions o a la configuració del canal. Obtén més informació sobre les opcions de configuració que afecten les notificacions.

Com puc aconseguir que els espectadors se subscriguin a totes les notificacions del meu canal?

Alguns espectadors no volen rebre totes les notificacions de tots els canals a què se subscriuen. És possible que s'atabalin si les reben totes i que acabin desactivant-les completament.

Anima els subscriptors a triar el nivell de notificació que més els convingui. Si tens espectadors que volen rebre totes les notificacions, però tenen problemes per rebre-les, recomana'ls l'eina de resolució de problemes relacionats amb les notificacions.

No arribo a l'interval "Habitual a YouTube". És un mal senyal?

Subscriptors que han activat l'opció "Totes les notificacions" per al teu canal

Molts canals no s'inclouen en aquest interval i tenen un bon rendiment. Les notificacions són una de les moltes fonts del trànsit de les visualitzacions (per exemple: A continuació, Inici o Cerca). Cada canal té percentatges de trànsit variables de diferents fonts del trànsit.

Hi ha molts factors que influeixen en els subscriptors a l'hora de decidir si volen rebre totes les notificacions dels canals en tot moment, com ara la freqüència de pujada, els temes dels vídeos o si estan subscrits a altres canals.

Subscriptors que han activat l'opció "Totes les notificacions" per al teu canal i les notificacions de YouTube

Si arribes a l'interval habitual de subscriptors que han activat totes les notificacions al teu canal, però no arribes a l'interval de subscriptors que tenen les notificacions activades, pots demanar als espectadors que utilitzin l'eina de resolució de problemes relacionats amb les notificacions. Aquests espectadors han tocat la campana del canal, de manera que els interessa rebre totes les notificacions, però és possible que no sàpiguen que no poden rebre'n.

Puc veure les mètriques de notificacions de subscriptors corresponents a períodes de temps anteriors?

La targeta Notificacions de campana dels subscriptors només mostra les mètriques actuals i, per tant, els valors anteriors no estan disponibles.

Si obtinc subscriptors nous, les mètriques de subscriptors augmentaran immediatament?

Les mètriques dels subscriptors s'actualitzen diàriament, però tenen un retard de 2 dies. Per tant, si publiques un vídeo el dilluns i obtens subscriptors nous, es reflectiran a les mètriques el dimecres.

Preguntes freqüents sobre les notificacions de campana enviades

Com he d'utilitzar la targeta "Notificacions de campana enviades"?

La targeta "Notificacions de campana enviades" funciona conjuntament amb la targeta "Notificacions de campana dels subscriptors":
  • La targeta "Notificacions de campana dels subscriptors" mostra quants espectadors han fet clic a la campana  per rebre totes les notificacions del canal. També mostra quants d'aquests subscriptors són aptes per rebre notificacions, en funció de la configuració del seu dispositiu i del seu compte.
  • La targeta "Notificacions de campana enviades" mostra quants espectadors han rebut una notificació de campana, hi han fet clic i han vist el vídeo. Aquesta targeta també mostra el nombre de subscriptors que tenies en publicar el vídeo i que eren aptes per rebre notificacions de campana.

En què es diferencien la CTR de les notificacions i la CTR de les miniatures?

La CTR de les notificacions representa la quantitat d'espectadors que han vist una notificació de campana del teu vídeo i hi han fet clic. La CTR de les miniatures representa la quantitat d'espectadors que han vist la miniatura del vídeo a YouTube i hi han fet clic. Obtén més informació sobre les impressions i la CTR.

Per què la CTR de les notificacions és inferior a la CTR de les impressions?

És normal que la CTR de les notificacions sigui inferior a la CTR de les impressions.
Les persones reben notificacions durant tot el dia, però no poden veure els vídeos. Potser són a la feina o estan fent el sopar. La CTR de les impressions es mesura a partir de l'activitat a YouTube. Representa el comportament dels espectadors que cerquen activament vídeos per veure a YouTube, no dels qui fan altres coses.
Per què no s'han enviat totes les meves notificacions?
Aquests són els motius més habituals pels quals és possible que les notificacions de campana enviades siguin inferiors al 100%:
  • El teu canal ja ha enviat un màxim de 3 notificacions de vídeo durant un període de 24 hores.
  • Has publicat més de 3 vídeos en poc temps.
  • El teu nombre de subscriptors ha canviat significativament en les darreres 24 hores. Obtén més informació.
  • Has canviat la configuració de privadesa del vídeo abans que s'enviessin totes les notificacions.
  • Has omès les notificacions d'aquest vídeo.
Com afecten els canvis en el meu nombre de subscriptors el percentatge de notificacions de campana enviades?
És normal que el nombre de subscriptors canviï sovint. Si per algun motiu el nombre de subscriptors canvia significativament just abans de publicar un vídeo, és possible que el percentatge de notificacions de campana enviades que vegis sigui inferior al 100%.
En aquests casos, continuem enviant notificacions a tots els subscriptors aptes, però és possible que la targeta mostri menys del 100% a causa dels retards en els informes.

La CTR de les meves notificacions no arriba a l'interval "Habitual a YouTube". És un mal senyal?

Hi ha molts factors que influeixen en els subscriptors a l'hora de decidir si fan clic per obrir una notificació. És possible que els espectadors no facin clic en una notificació en funció de l'hora del dia, de les seves activitats, etc.
Molts canals no s'inclouen en aquest interval i tenen un bon rendiment. Les notificacions només són una de les moltes fonts del trànsit de les visualitzacions (p. ex., A continuació, Inici, Cerca, Fonts externes o Feed de subscripcions). Cada canal rebrà percentatges de trànsit variables de diferents fonts del trànsit.

Puc consultar la targeta "Notificacions de campana enviades" per a períodes de temps anteriors?

No hi ha valors històrics disponibles per a aquesta targeta. Encara que canviïs l'interval de dates a YouTube Analytics, les dades de la targeta es mantindran iguals.