Se, hvorfor kommentarer er slået fra

Kommentarer kan være slået fra på YouTube, fordi:

Bemærk! Vi ved, at kommentarer er vigtige for både youtubere og seere, men vi tager også mindreåriges og andre udsatte gruppers sikkerhed meget alvorligt. Nogle gange deaktiverer vi kommentarer på indhold, selvom det pågældende indhold ikke overtræder vores retningslinjer. Det gør vi for at beskytte sårbare youtubere eller seere.

Sådan opretter og interagerer du med kommentarer på YouTube

Kommentarer, der er sat på pause

Du kan muligvis også opleve, at kommentarer bliver sat på pause på en video i stedet for at blive deaktiveret. Youtubere kan vælge at sætte kommentarer på pause af forskellige årsager. Det kan f.eks. være, at de gerne vil have mere tid til at se nærmere på en pludselig stigning i antallet af kommentarer til en video.

Når kommentarer er sat på pause, kan du ikke skrive nye kommentarer, men de eksisterende kommentarer bevares. Kommentarforfattere kan stadig slette deres tidligere kommentarer, når kommentarer er sat på pause. Kanalejere og -moderatorer kan også fortsat slette og rapportere eksisterende kommentarer.

Youtuberne kan vælge at aktivere kommentarer igen på et senere tidspunkt.