Pas på dig selv på YouTube

Sikker på YouTube: Politikker og værktøjer til youtubere

Abonner på YouTube Creators-kanalen for at få de seneste nyheder, opdateringer og tips.

YouTube er et sted, hvor folk kan dele deres historier, give udtryk for deres meninger og tale sammen. Vi vil gerne sikre os, at youtubere og seere føler sig trygge. Langt størstedelen af alle dem, der bruger YouTube, er der for at dele indhold med andre, lære nye ting og skabe forbindelser, men vi ved også, at der forekommer misbrug og endda chikane. Nedenfor kan du få flere oplysninger om de politikker og værktøjer, som beskytter dig på YouTube.

Youtubere og brugere har også et ansvar for, at YouTube forbliver en tryg og sund platform. Få flere oplysninger her om, hvordan vi holder youtubere og brugere ansvarlige for at opretholde disse standarder.

Politikker vedrørende hadefulde ytringer og chikane

YouTube har specifikke politikker, der har til formål at beskytte mod hadefulde ytringer og chikane.

• Hadefulde ytringer: Denne politik beskytter specifikke grupper og medlemmer af disse grupper. Vi anser indhold for at have hadefulde ytringer, når det tilskynder til had eller vold mod grupper baseret på beskyttede karakteristika såsom alder, etnicitet, køn, kaste, religion, seksuel orientering eller veteranstatus. Få flere oplysninger om vores politik vedrørende hadefulde ytringer.
  • Chikane: Denne politik beskytter specifikke personer. Vi anser indhold for at være chikane, når det retter længerevarende eller ondsindede angreb mod en enkeltperson baseret på vedkommendes iboende karakteristika såsom tilhørsforhold til en beskyttet gruppe eller fysiske træk. Dette omfatter også skadelig adfærd som f.eks. trusler, mobning, doxing eller opfordring til chikanerende fanadfærd. Få flere oplysninger om vores politik vedrørende chikane.

Du kan få flere oplysninger om YouTubes politikker ved at se vores komplette retningslinjer for fællesskabet.

Værktøjer til at beskytte dig selv

Vi tager beskyttelsen af youtubere, kunstnere og brugere på YouTube alvorligt. Derfor opfordrer vi dig til at bruge de forskellige værktøjer, du kan se nedenfor, som hjælp til at få en tryg oplevelse på YouTube.

Rapportér indhold/brugere af upassende eller grov karakter

Bloker kommentarer/indhold/brugere af upassende eller grov karakter

Beskyt din konto

Bemærk! Hvis du har mistanke om, at din konto er blevet hacket, kapret eller kompromitteret, skal du følge denne vejledning for at beskytte din YouTube-konto.

Ressourcer til sikkerhed på nettet fra betroede partnere (kun USA)

Gå til Sikkerhedscenter for youtubere for at få flere tips og se videoer, der kan hjælpe dig med at føle dig mere sikker på YouTube.