Finn ut mer om kommentarinnstillinger

Du kan velge å holde tilbake enkelte kommentarer for vurdering før de vises på videoen eller kanalen din. Finn ut hvordan du endrer kommentarinnstillingene dine.

Kommentarinnstillinger for videoer

Kommentarinnstillingene nedenfor kan brukes på enkeltvideoer.

Hold potensielt upassende kommentarer tilbake for vurdering

Potensielt upassende kommentarer holdes tilbake for vurdering på «Venter på vurdering»-fanen på Kommentarer-siden din.
YouTube-systemet forsøker å oppdage potensielt upassende kommentarer, men har ikke alltid rett. Etter hvert som du vurderer kommentarer, blir systemet stadig bedre til å oppdage kommentarer som skal holdes tilbake for vurdering.
YouTube kan holde tilbake potensielt upassende kommentarer på følgende språk:
  • arabisk
  • engelsk
  • fransk
  • tysk
  • japansk
  • koreansk
  • portugisisk
  • russisk
  • spansk
  • tyrkisk
  • vietnamesisk
  • thai
  • indonesisk

Hvis det finnes flere ord eller uttrykk du vil holde tilbake for vurdering, kan du legge dem til i listen over blokkerte ord.

Hold alle kommentarer tilbake for vurdering

Alle kommentarer må godkjennes manuelt før de kan vises. Kommentarene kan vurderes på «Venter på vurdering»-fanen på Kommentarer-siden din.

Tillat alle kommentarer

Alle kommentarer som legges ut på videoen, blir umiddelbart synlige. Du kan se disse kommentarene på «Offentlig»-fanen på Kommentarer-siden din.
Seerne kan fortsatt rapportere nettsøppel og upassende kommentarer. Kommentarer kan dessuten bli fjernet hvis de er i strid med retningslinjene for brukere. Kommentarer som sannsynligvis kan klassifiseres som nettsøppel, holdes automatisk tilbake for vurdering.

Slå av kommentarfunksjonen

Hvis du har slått av kommentarfunksjonen på videoen din, kan ikke seerne kommentere. «Kommentarer er deaktivert for denne videoen. Finn ut mer.» vises under den aktuelle videoen.

Kommentarinnstillinger på kanalnivå

Skjulte brukere

Du kan velge å skjule kommentarer som kommer fra bestemte brukere, på alle videoene på kanalen din.
Blokkerte ord
Du kan legge til ord og uttrykk du ikke vil skal vises i kommentarer, i listen din over blokkerte ord.
Kommentarer med ord som ligner på de du har blokkert, kan bli holdt tilbake for vurdering med mindre de er lagt ut av noen på listen din over godkjente brukere. Direktechatmeldinger som inneholder disse ordene, blir også blokkert.
Kommentarer med blokkerte ord kan vurderes og godkjennes via «Venter på vurdering»-fanen på Kommentarer-siden din.

Blokkér kommentarer med linker

Du kan holde tilbake kommentarer som inneholder hashtagger og nettadresser, for vurdering.
Kommentarer med linker blir ikke blokkert hvis de er lagt ut av deg, moderatorer eller godkjente brukere.
Direktechatmeldinger som inneholder nettadresser, blir også blokkert.
Kommentarer med linker og hashtagger kan vurderes og godkjennes via «Venter på vurdering»-fanen på Kommentarer-siden din.

Standard kommentarinnstillinger

Du kan bruke de samme kommentarinnstillingene på alle nye videoopplastinger. Hvis du endrer standardinnstillingene for nye videoopplastinger, berører dette ikke eksisterende videoer.
Du kan også velge å bruke andre kommentarinnstillinger i enkeltvideoer etter at du har lastet dem opp. Finn ut hvordan du endrer standardinnstillingene for kommentarer i nye videoer.

Innstillinger for kommentarer på kanalsiden

Du kan endre innstillingen for nye kommentarer via Diskusjon- eller Fellesskap-fanen på kanalen din. Finn ut hvordan du endrer kommentarinnstillingene for kanalen din.

Vanlige spørsmål om kommentarinnstillinger

Kan jeg blokkere visse ord, linker eller brukere fra én bestemt video?

Nei. Skjulte brukere og blokkering av ord eller linker gjelder automatisk for alle videoene dine og for kanalsiden din.
Merk: Endringer i kommentarinnstillingene gjelder bare for nye videoer.

Kan jeg vurdere kommentarer fra skjulte brukere?

Nei. Kommentarer fra skjulte brukere vises ikke i betaversjonen av YouTube Skaperstudio.

Kan jeg vurdere kommentarer som er blokkert på grunn av bestemte ord eller linker?

Ja. Kommentarer med blokkerte ord eller linker kan vurderes og godkjennes via «Venter på vurdering»-fanen på Kommentarer-siden din.

Får jeg de gamle kommentarene mine tilbake hvis jeg slår kommentarfunksjonen av og så på igjen?

Ja. Hvis du slår kommentarfunksjonen av og så på igjen, blir de eksisterende kommentarene synlige igjen.
Hvis du slår av kommentarfunksjonen, vises de eksisterende kommentarene verken på videosiden eller i betaversjonen av YouTube Skaperstudio.

Berøres de eksisterende kommentarene av at jeg endrer innstillingene?

Berøres Berøres ikke
  • kommentarer på nye videoer du laster opp
  • nye kommentarer på kanalsiden din (dvs. Diskusjon- eller Fellesskap-fanen)

Unntak: Hvis du slår av kommentarfunksjonen på kanalsiden din, skjules alle de tidligere kommentarene.