Blockera en person som kommenterar

Du kan dölja kommentarer från specifika tittare så att de inte visas på din kanal.Dessutom visas deras kommentarer inte på sidan Kommentarer i YouTube Studio.

Om du vill rapportera missbruk, trakasserier, olämpligt innehåll eller integritetsklagomål kan du besöka säkerhetscentret.

Blockera en person som kommenterar

Så här döljer du kommentarer från en särskild tittare:

1. Hitta en kommentar som de har lagt upp på din kanal eller video.
  2. Bredvid kommentaren väljer du Mer  följt av Dölj användaren från kanalen.

Blockera en person som kommenterar i YouTube Studio

Du kan även blockera en kanal i YouTube Studio:

1. Hitta kanalens webbadress för den som kommenterar från dennes kanals startsida.
  2. Öppna YouTube Studio.
  3. Välj Inställningar följt av Community på menyn till vänster.
  4. Klistra in kanalens webbadress i rutan Dolda användare.
  5. Välj Spara.

Kontrollera vem du blockerat från att kommentera

En lista över kanaler vars kommentarer du dolt är tillgänglig i YouTube Studio.

1. Logga in på YouTube Studio.
  2. Välj Inställningar följt av Community på menyn till vänster.
  3. Granska kanaler du blockerat från att kommentera i rutan Dolda användare.

Ta bort blockeringen av en person som kommenterar

Du kan ta bort enskilda personer från listan Dolda användare i YouTube Studio.

1. Logga in på YouTube Studio.
  2. Välj Inställningar följt av Community på menyn till vänster.
  3. Välj Ta bort bredvid namnet på den som du vill tillåta kommentarer för.

Vanliga frågor

Vad är skillnaden mellan att blockera och dölja någon?

Det är ingen skillnad. Även om kreatörer använder båda termerna betyder de samma sak.

Vad händer när du blockerar någon?

Alla tidigare kommentarer på dina videor från den kanalen bör vara dolda inom 48 timmar.

Får den du blockerar någon avisering om det?

Nej. YouTube skickar inte någon avisering om du blockerar någon.

Vad händer när du tar bort blockeringen från någon?

Alla framtida kommentarer från den kanalen visas på dina videor och i YouTube Studio.
Tidigare kommentarer från den kanalen på dina videor döljs fortfarande.